מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 4 חודשים ומטרנהדנה30/04/2007
היי
בתי בת 4+ חודשים, ועד כה ינקה בהנקה מלאה, אך לצערי הרגלתי אותה לאכול היישר מהציצי שלי וללא בקבוק בכלל.
כעת, משאני צריכה לחזור לעבודה... היא איננה מסכימה לאכול מהבקבוק, והבעיה היא איננה בתחליף החלב, אלא בבקבוק עצמו ובפיטמה שהיא איננה אוהבת.
מה אני יכולה לעשות כעת? זה כבר מאוחר מדי?....
אני צריכה לחזור בעוד כשבועיים לעבודה וכל ניסיון להאכיל אותה מבקבוק נגמר (וגם מתחיל) בבכי נוראי וצרחות.
תודה על העזרה, מראש,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דבי גרוס דולב30/04/2007היי
ראשית אני מניח שבפורום שעוסק בהריון והנקה את תמצאי המון עצות ודרכים שיכולות לעזור לך.
מה שאני מכיר זה פטמות מסיליקון שמרכיבים על הציצי ויוצרים התחלה של מעבר למציצת פטמה מסיליקון. מעבר לזה, התהליך הוא בתחילה קשה ועדיף שאת הפעם פעמיים הראשונות של הבקבוק לא את תתני אלא בעלך.....מנסיון וזה די ידוע.
בקרי בפורומים נוספים אני בטוח שתשבעי מעצות אבל בכולם צריך כוח רצון וסובלנות.
בהצלחה
עידן דולב
מדריך להתפתחות תינוקות
ינוקט -http://ww.yanukat.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)