שינה ביום ובלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה ביום ובלילה
    rachel
    09/04/2011

היי
    יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדר... אמא חדשה שקצת מבולבלת...:)י
    קצת רקע- ביתי בת שלושה חודשים ושבוע. יונקת ושוקלת 6.5 קילו
    שינה- עד עכשיו בקושי ישנה ביום וכתוצאה מכך היתה עצבנית ובכתה המון. התחלתי לנסות איתה שיגרת שינה. היא מצליחה להירדם 3 פעמים לאורך היום למשך 30-45 דקות כל פעם. תהליך ההירדמות קשה ומלווה בבכי.כאשר מתעוררת נראית עדיין עייפה

1. כמה זמן היא אמורה לישון בכל פעם וכמה פעמים לאורך היום? י
    2. האם יש דרך לגרום לה להירדם רגועה יותר ולא בליווי בכי?
    3. לגבי שינת לילה- היא כרגע ישנה רצוף בין 6-8 שעות, לרוב נרדמת בין 19:30-21:00 ומתעוררת לאכול באמצע הלילה. האם יש דרך בה תישן לילה שלם? המליצו לי על "האכלת חלום" מתוך הלוחשת לתינוקות- האם מומלץ??? י

4. לפני ההשכבה לישון אנחנו עושים לה מקלחת. היא נהנית ורגועה וברגע שמוציאים אותה ומניחים אותה על משטח ההחתלה היא מתחילה לבכות ולצרוח עד שמרימים אותה. חשוב לציין שבמהלך היום אני מחתלת אותה על אותו משטח והיא תמיד נהנית. מה ניתן לעשות כדי שהתהליך יהפוך ליהיות כיפי כמו המקלחת?? י
    אני יודעת שאני שואלת המון שאלות וכל ילד הוא שונה- אני אמא חדשה ששומעת המון שיטות שעוזרות לאחרים... :) אני אשמח לעצה מבעלי ניסיון שאולי תוכל להקל עלי את ההתמודדות היומיומית הלא פשוטה. י
    אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה ביום ובלילה

הוספת תגובה

• שינה ביום ובלילה - תגובה

דבי גרוס דולב
    10/04/2011

הי
    פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית וישנם פורומים ויועצים בענייני שינת תינוקות, את מוזמנת לפנות אליהם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו