מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעלת תינוקת בת 7 חודשיםליבי13/04/2011
היי,
ביתי בת 7 חודשים עוד כשבוע, היא מתהפכת, מפטפטת, זזה צוחקת, בקיצור- מקסימה!!!!!
העניין שהיא משתעממת בקלות, אחרי 5 דקות על משטח הפעילות היא מתחילה "להתלונן" ולא מתעניינת יותר בכלום.
אני מחליפה לה משחק או משנה לה את המקום אך היא מתלוננת.
בנוסף, היא לא מוכנה שאני אצא מתווך ראיתה אפילו לרגע.
מה את ממליצה ? איך אפשר להפעיל אותה ושתגלה עניין?
האם טיול של כשעה וחצי ביום בעגלה ולאחר מכן משחק בג'ימבורי זה בסדר? האם שהייה ממושכת בעגלה יכולה להזיק? (היא לא מתלוננת):)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעלת תינוקת בת 7 חודשים - תגובה
ליאת קופיט15/04/2011ליבי שלום,
אני שמחה לשמוע שבתך מפותחת יפה, ערנית ומגיבה לסביבה ואת צודקת, זהוא גיל אשר בו התינוקת מחפשת יותר גירויים ועניין בסביבה אך אין זה אומר שאנו ההורים צרכים להוות עבורם "צוות בידור", את יכולה כמובן לרדת איתה ולטייל איתה במשך שעה בעגלה, ללכת לגן שעשועים לפרוש שמכה על הדשא ולתת לה להסתכל על הילדים ולהנות, להפגיש אותה עם עוד תינוקות, ללכת לג'ימבורי וכד'.
לגבי יציאה מטווח הראיה שלה- בגיל זה המון פעמים מתפתח חרדת הנטישה ולכן אני ממליצה לך לשחק איתה בהמון משחקי "קו-קו" להעלם (אפילו ע"י הסתרת הפנים עם חיתול) ולחזור, אם היא נמצאת בחדר מסויים בית ואת צריכה לעבור לשניה לחדר אחר, תיידעי אותה בקול רם ומלא בטחון שאת פה ושאת כבר חוזרת.
בהצלחה,
ליאת קופיט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)