תינוק בן 7 לא מרים ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 7 לא מרים ראש
    אמא
    16/04/2011

יש לי תינוק בן 7 חודשים ו10 ימים והוא עד עכשיו לא מרים ראש כשנמצא על הבטן, אנחנו במעקב עם התפתחות הילד אבל לא מרגישה שהטיפולים בויזיוטרפיה עוזרות לו להרים את הראש עדיין הוא נמצא באותו מצב מגיל 3 חודשים עד עכשיו ואני כל כך מודאגת ,מה אפשר להיות ,עדין הרופא לא יודעת מה יש לו בדיוק נתנה לנו כל מיני בדיקות לעשות ועדיין מחכים לתור, התינוק לא נראה שיש לו איחור מבני גילו כחודש אבל הרמת הראש זה דבר שהוא חייב להיות יכול להרים ,אני משכיבה אותו על הבטן לשתי דקות ואז מתחיל לצרוח אני כבר מתייאשת והתחלתי לחשוב כל מיני מחשבות מה יכול להיות לבן שלי? נא לעזור לי ואם יש רופא במקצוע מסויים אפשר לפנות אליו נא לעזור לי ,תודה כם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 7 לא מרים ראש

הוספת תגובה

• תינוק בן 7 לא מרים ראש - תגובה

דבי גרוס דולב
    16/04/2011

הי אמא מודאגת
    קשה להגיד בלי להכיר מה מעכב את בנך מלהרים את הראש אבל אכן מדובר בעיכוב התפתחותי. לטיפול הפזיותרפיה יש אלטרנטיבה והיא הליווי ההתפתחותי לתינוקות בו אני עוסקת. בדרך אבחון ותרגול זו ישנה הסתכלות מעמיקה על התפתחות התינוק ולא רק על סימפטום אי הרמת הראש, ישנו סוג אחר של תרגול ואבחון מקיף. אני ממליצה בחום לשקול גם את דרך הטיפול הזו שעוזרת לתינוקות רבים אחרים.
    הדבר אינו סותר את הבדיקות הנוספות אליהן נשלחתם, במקרים נדירים עיכוב בהתפתחות המוטורית נובע ממקורות פתולוגים אחרים.
    אשמח לעזור לכם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו