מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר לא יודעת מה לעשותלנה25/04/2011
היי דבי!!!
אני כותבת בפורום זה המון וכל הזמן את נותנת תשובות מעשיות.
פניתי אליך לפני כ 3 שבועות לגבי שכיבה על הבטן קראתי תרגילים באתר שלך והם ממש עזרו לנו.
בשבוע ארחון בתי(4 חודשים ו10 ימים)שוב מסרבת לשכב על הבטן ,פשוט חזרנו לנק' ההתחלה.
שוכבת 2-3 דקות ואז פורסת את ידיה אבל לא באוויר כמו פעם ,הם כאילו על הריצפה אך עדיין נראה לי שזה לא נוח לה.לפעמים עם יד אחת היא תופסת צעצוע וביד השנייה נשענת על הריצפה ,אך גם זה כמה דקות ספורות.
אני ממשיכה עם תרגילים אני עושה לה תפיחות על השכמות ועל הידיים אבל זה לא עוזר כ"כ.
חשוב לציין שכנראה בשבוע האחרון התחילו לבקוע לה שיניים והיא גם נודניקית באופן כללי כמעט ולא משחקת לבד כל הזמן רוצה ידיים.
חשש שלי שזה לא יפגע בהישגים שלנו לפני ,שכבר הגענו אפילו ל15 דקות של שכיבה על הבטן.
עוד דבר אני יודעת שאת אומרת שלא טוב שהם מתרוממים עם הראש מהגב.
היא החלה לעשות את זה כל הזמן אפילו שאני שמה אותה בסלקל או כשהיא אוכלת כל פעם שהיא לא על משטח ישר היא עושה את זה
שאלה אם זה יכול לפגוע לה בעמוד שידרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה
דבי גרוס דולב26/04/2011הי לנה
התרוממות דרך שרירי הבטן איננה טובה מכיוון שהיא גורמת למתח יתר בשרירים ולא בעמוד השדרה. מכיוון שאת כבר מבצעת את התרגילים המומלצים ועדיין יש קושי, כל שנותר לי להציע לך הוא לשקול שיעור בו נבדוק אם יש בעיה ומהי וכך גם תוכלי ללמוד תרגילים אישיים וספציפים לקושי של ביתך.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה אזורים את נותנת שירות?
לנה26/04/2011אני גרה בב"ש ואולי באמת אשקול להזמין אותך לקבלת שיעור))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה אזורים את נותנת שירות? - תגובה
דבי גרוס דולב26/04/2011הי לנה
אני מגיעה לכל אזור, גם באר שבע, אבל לכל אזור יש את המחיר שלו בשל הנסיעה שלי.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)