כבר לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא יודעת מה לעשות
    לנה
    25/04/2011

היי דבי!!!
    אני כותבת בפורום זה המון וכל הזמן את נותנת תשובות מעשיות.
    פניתי אליך לפני כ 3 שבועות לגבי שכיבה על הבטן קראתי תרגילים באתר שלך והם ממש עזרו לנו.
    בשבוע ארחון בתי(4 חודשים ו10 ימים)שוב מסרבת לשכב על הבטן ,פשוט חזרנו לנק' ההתחלה.
    שוכבת 2-3 דקות ואז פורסת את ידיה אבל לא באוויר כמו פעם ,הם כאילו על הריצפה אך עדיין נראה לי שזה לא נוח לה.לפעמים עם יד אחת היא תופסת צעצוע וביד השנייה נשענת על הריצפה ,אך גם זה כמה דקות ספורות.
    אני ממשיכה עם תרגילים אני עושה לה תפיחות על השכמות ועל הידיים אבל זה לא עוזר כ"כ.
    חשוב לציין שכנראה בשבוע האחרון התחילו לבקוע לה שיניים והיא גם נודניקית באופן כללי כמעט ולא משחקת לבד כל הזמן רוצה ידיים.
    חשש שלי שזה לא יפגע בהישגים שלנו לפני ,שכבר הגענו אפילו ל15 דקות של שכיבה על הבטן.
    עוד דבר אני יודעת שאת אומרת שלא טוב שהם מתרוממים עם הראש מהגב.
    היא החלה לעשות את זה כל הזמן אפילו שאני שמה אותה בסלקל או כשהיא אוכלת כל פעם שהיא לא על משטח ישר היא עושה את זה
    שאלה אם זה יכול לפגוע לה בעמוד שידרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• כבר לא יודעת מה לעשות - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/04/2011

הי לנה
    התרוממות דרך שרירי הבטן איננה טובה מכיוון שהיא גורמת למתח יתר בשרירים ולא בעמוד השדרה. מכיוון שאת כבר מבצעת את התרגילים המומלצים ועדיין יש קושי, כל שנותר לי להציע לך הוא לשקול שיעור בו נבדוק אם יש בעיה ומהי וכך גם תוכלי ללמוד תרגילים אישיים וספציפים לקושי של ביתך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה אזורים את נותנת שירות?

לנה
    26/04/2011

אני גרה בב"ש ואולי באמת אשקול להזמין אותך לקבלת שיעור))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה אזורים את נותנת שירות? - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/04/2011

הי לנה
    אני מגיעה לכל אזור, גם באר שבע, אבל לכל אזור יש את המחיר שלו בשל הנסיעה שלי.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו