מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 11 חוד'מרין24/05/2011
דבי שלום!
כבר כתבתי הרבה בפורום הזה ועזרת לי המון.
ביתי בת 11 חוד', כל ההתפתחות שלה תקינה פרט לעניין הזחילה.
מתהפכת בטן- גב, גב- בטן, סיבוב ציר, הישענות על כל יד בנפרד, זחילת גחון, שהייה על 2 הצדדים,שהייה ממושכת על הבטן וכו' אבל- אין עלייה לעמידת 6....
ישנם נסיונות אבל נדמה שיש לה איזשהו קושי להביא את רגליה ממצב של שכיבה על הבטן בצורת "צפרדע" לעמידת 6 (אני חושבת שצריך להפעיל בשביל זה את השרירים הפנימיים של הירך???)
בטיפת חלב לא ממש עוזרים, רופאת הילדים אומרת שטונוס השרירים תקין, הפיזיוטרפיסטית אומרת לעזוב את הילדה בשקט ולא ממליצה על שום תרגילים, סחטתי בכוח הפניה למכון להתפתחות הילד - אבל הם לא אישרו לי את ההפניה ושלחו אותי לריפוי בעיסוק (עדיין לא היינו שם כי יש תור ארוך של המתנה ואני לא יודעת בכלל אם זה יכול לעזור לילדה בת 11 חוד'). בנוסף, אנחנו גרים באילת ואין כאן מדריכות התפתחות!!!! עשיתי סקר ומצאתי אחת בנגב אבל היא מטפלת רק עד גיל 8 חוד'.....
אני פשוט אובדת עצות!!!!!
לאן עוד אוכל לפנות??? סליחה על אורך ההודעה - זה פשוט נורא מתסכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 11 חוד' - תגובה
דבי גרוס דולב25/05/2011הי מרין
אני ממש יכולה להבין את התסכול..
בגילה של ביתך אנחנו אכן מצפים לעלייה על 6 וכן לזחילה. כשאלה אינן קיימות יש סיכוי שלתינוקת יש קושי שמונע זאת ממנה, גם אם ההתפתחות שלה עד כה הייתה תקינה. יכול להיות שמדובר בחולשה מסוימת במפרקי האגן. הסיבה לכך שאנשי מקצוע אחרים לא ראו בזה בעיה היא דרך ההסתכלות המקצועית.
לצערי אין לי אפשרות לאבחן או להמליץ על תרגול נוסף בלי לדעת באמת מה מקור הקושי.
אתם לא באים לאזור המרכז בקרוב?...
אשמח מאוד לעזור אם תהיו בסביבה. אני לא מכירה אנשי מקצוע באילת .
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)