תינוקת נמרצת או סיכוי להיפראקטיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת נמרצת או סיכוי להיפראקטיביות
    מיכל
    26/05/2011

שלום רב,
    ביתי בת 1.5,מלאת חיים,שובבה אמיתית אבל מגיל ממש קטן עלה בנו חשד שהיא קצת יותר מדי נמרצת....היא תזזיתית מאוד,רוקעת הרבה בידיים וברגליים,אוהבת לקפוץ ולהשתולל,אפילו כשהיא על הנדנדה היא זורקת את הראש לאחור ועוצמת עיניים,כאילו כדי להרגיש מרחפת,בקיצור אוהבת מאוד להיות בתנועה.היא סקרנית ופיקחית מאוד,עקשנית ויודעת מה היא רוצה בכל רגע נתון.מתקשה להעסיק את עצמה ורוב הזמן חסרת סבלנות.
    משחקת כמה שניות במשחק אחד ועוברת הלאה.אוהבת מאוד ספרים אבל לא ממש מקשיבה,יותר נהנית להפוך את הדפים ולהגיע לסוף.ממצה מהר.מצד שני לפעמים היא מקשיבה יפה לסיפור ועונה על שאלותי נכונה (ואז מתברר לי שהיא כן הקשיבה וקלטה מה שלימדתי אותה),היא גם אוהבת טיול בעגלה ומסוגלת (לפעמים) לצפות 15 דק רצוף טלוויזיה,אוהבת לישון במשך היום ובלילות רוב הזמן ישנה רצוף (כנראה מאוד עייפה:-)
    שאלתי היא האם יש חשש להיפראקטיביות?האם יש עצות להתנהלות עמה?האם כדי לפנות כבר עכשיו לגורם כלשהו?ואם כן,למי?
    תודה תודה,
    אמא קצת מודאגת.
    נ.ב
    רק לאחרונה הכנסתי אותה לגן והגננת אומרת שהיא מקסימה ושקטה?! וכל פעם שאני באה לאסוף אותה אני רואה שהיא יושבת יפה על הכיסא ונראית מאוד שלווה ורגועה.יכול להיות שרק איתנו היא כ"כ נסערת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת נמרצת או סיכוי להיפראקטיביות - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/05/2011

הי מיכל
    פורום זה עוסק רק בהתפתחות מןוטורית ולכן לא אוכל לענות על שאלותייך, אנא נסי בפורום פסיכולוגיה התפתחותית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו