נסיעה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    בת שבע קריכלי
    11/06/2011

שלום רב, בעלי ואני נוסעים לחו"ל לשבוע ביום שני הקרוב. בננו בן 9 חודשים נשאר עם הורי, הוא מכיר אותם היטב. אירגנו את חפציו האישיים והצעצועים בבית הורי כך שירגיש בנוח. אנחנו לוקחים את המחשב הנייד איתנו וניהיה בקשר דרך הסקייפ. שאלתי היא: האם לדבר עם בננו דרך הסקייפ או עדיף שלא יראה אותנו כל השבוע (דבר שיקשה עלינו ועליו לדעתי), או עדיף שישמע אותנו דרך הטלפון (עדין לא מבין כל כך מזה טלפון אך כן מבין את התמונה שרואה בסקייפ). אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה מראש בת שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל - תגובה

אורנה עטאר
    11/06/2011

בת שבע שלום,
    אנו לא עוסקים בנושאים אלו ואני אייעץ לך כאם ולא כמדריכה.
    לראות או לדבר איתו יענה על הצורך שלכם ולא שלו. ייתכן וזה יקשה עליו לראות אתכם וייתכן ולא - לא ניתן לצפות זאת. עשו דברים לפי איך שאתם מרגישים ובמידה וההורים יגידו שהם רואים שזה קשה לו תשנו בהתאם.
    תהנו בחול.
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל - תגובה

דבי גרוס דולב
    12/06/2011

הי בת שבע
    לצערי אני לא יכולה לענות לך מכיוון שאני עוסקת בהתפתחות מוטורית. נסי אולי בפורום פסיכולוגיה התפתחותית.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו