מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עברתי כבר ניתוח טבעת דחוף עזרה !!!ליזה29/06/2011
לפני 5 חודש עברתי ניתוח טבעת במשקל של 106.6 ק"ג המתנשא ל1.53 מטר ההתיאששות מהניתוח היה ברוך השם קל יחסית לניתוח קיסרי שעברתי בלידות מניתוח פלטתי אוכל כמובן בהדרגה החל מסגירות של 4 ועד 7.5 שבו הייתי סגורה הרמטתי רק שתיה מעדנים וזהו ממש זהו פריכיות אורז עברו ופתית בלבד ללא ממרחים לא חומוס לא קטשופ ירדתי סה"כ לאחר 4 חודש 7 ק"ג שזה לפי הערכתי מעט מאד לרוב העובדה שלא אכלתי כמעט כלום בצום כל היום בקושי 500 קלוריות ליום שפתית רק 2 פרוסות ליום לאחר ייעוץ עם דר אבינוח הרופא שניתח אותי הוא טען שזה לא יתכן שאני לא אוכלת כלום ואמרתי לא שאני לא משקרת עליו אלא רק על עצמי לא נגעתי בפחמימות סוכרים והוא טען שזה לא נכון ואמר לי להוריד גם את 2 הפתית ליום לא לאכול כלום כלום כלום אמרתי לו אני הראה לך החודש לא פתית ולא פריכיות אכלתי אשל גבינה מעדנים ללא סוכר פשוט ככה וגם הייתי מקיאה חצי לפחות גם שתיה בכמויות קטנות אבינוח סגר ל8.5 שזה היה קשה מאד לשתיה גם לאחר 3 שלושה נשקלתי ירדתי בערך 3 קילו 4 קילו לא יותר שאני בצום יום כיפור פשוט ככה מבחינה נפשית אין לי עם זה שום בעיה לחלוטין לא לאכול הבעיה המרגיזה אותי היא פיסית זה לא מספיק לפי הערכתי אני מרגישה שניתוח לא עוד כמו שצריך בעלי אומר לי בשביל מה את צריכה את זה נראה לי הכל שטויות את פשוט לא אוכלת גמורה פיסית אין לך כח לכלום יש לי 6 ילדים קטנים ומה יהיה הלאה לאחר עוד 3 שבועות נשקלתי שום גרם אחד לא ירדתי הבטן ריקה לחלוטין ללא אוכל והנה כלום גרם לא פחות ממש מצער דיברתי עם אבינוח בטלפון בתחלית השבוע והוא טען שוב ושוב לפי חוקי הפיזיקה לא יתכן את כן אוכלת מה אני משקרת אמרתי לו אני פשוט מיואשת לחלוטין אני לא יודעת מה לעשות הלחץ דם ירד לי והיה לי דופק מהיר אז הרופא אמרה לי לאחר ייעוץ איתה להוסיף השבוע שוב את 2 הפתית לא יתכן שלא תוכלי כלום מה זה השטויות האלה תאמת היא אמרה לי להתייעץ עם עוד רופא אז אבקש שולה את עזרתך אני לא יודעת מה לעשות וסליחה על האורך. 0544803138 טלפון שלי לעזרה אם תוכלי או שתגידי לך איך אוכל ליצור איתך קשר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ליזה29/06/2011שכחתי לאחל לך מזל טוב ליום הולדת...... עד 120 שנה לא קילו כמובן.......חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה בבקשה
ליזה29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח טבעת - תגובה
אפרת29/06/2011ליזה, נשמע מצב מתסכל ומטריד מאד.
אני במקומך הייתי עושה את הדברים הבאים באופן מיידי:
א. נפגשת עם רופא המשפחה ומספרת לו על הכל. מבקשת שישלח לבדיקות דם ולבדיקת תפקודי בלוטת התריס.
ב. מתייעצת עם כירורג נוסף, שעושה גם ניתוחי טבעת.
ג. מתחילה לנהל (מעכשיו!) יומן מעקב קפדני של האוכל והשתייה
אני לא רופאה, וכל זה בערבון מוגבל אבל דבר אחד ברור - אם את לא אוכלת כלום כבר זמן מה ולא יורדת בכלל במשקל יש כאן משהו לא תקין. מאד לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי עושה משהו אחר..
דניאל29/06/2011הייתי מוסיף המון סימני פיסוק: פסיקים, נקודות, סימני שאלה,
כאלה שיעזרו לנו להבין למה את מתכוונת - ליזה.
קשה מאוד לקרוא טקטס ארוך שנמצאה בו רק נקודה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשת דניאל סידרתי את הכתוב בבקשה
ליזה29/06/2011לפני 5 חודש עברתי ניתוח טבעת במשקל של 106.6 ק"ג המתנשא ל1.53 מטר. ההתיאששות מהניתוח היתה ברוך השם קלה יחסית לניתוח קיסרי שעברתי בלידות. מהניתוח פלטתי אוכל כמובן בהדרגה החל מסגירות של 4 ועד 7.5 שבו הייתי סגורה הרמטתי רק שתיה, מעדנים וזהו ממש זהו פריכיות אורז עברו ופתית בלבד ללא ממרחים, לא חומוס, לא קטשופ, ירדתי סה"כ 7 ק"ג לאחר 4 חודש, שזה לפי הערכתי מעט מאד לאור העובדה שלא אכלתי כמעט כלום, בצום כל היום בקושי 500 קלוריות ליום שפתית רק 2 פרוסות ליום.
לאחר ייעוץ עם דר אבינוח, הרופא שניתח אותי הוא טען שזה לא יתכן שאני לא אוכלת כלום ואמרתי לא שאני לא משקרת עליו אלא רק על עצמי, לא נגעתי בפחמימות, סוכרים והוא טען שזה לא נכון ואמר לי להוריד גם את 2 הפתית ליום לא לאכול כלום כלום כלום, אמרתי לו אני הראה לך החודש לא פתית ולא פריכיות, אכלתי אשל, גבינה, מעדנים ללא סוכר, פשוט ככה וגם הייתי מקיאה חצי לפחות גם שתיה בכמויות קטנות.
דר אבינוח סגר ל8.5 שזה היה קשה מאד לשתיה .
לאחר 3 שלושה נשקלתי ירדתי בערך 3 קילו 4 קילו לא יותר, שאני בצום יום כיפור פשוט ככה מבחינה נפשית אין לי עם זה שום בעיה לחלוטין לא לאכול, הבעיה המרגיזה אותי היא פיסית זה לא מספיק לפי הערכתי אני מרגישה שניתוח לא עוד כמו שצריך, בעלי אומר לי בשביל מה את צריכה את זה נראה לי הכל שטויות את פשוט לא אוכלת, גמורה פיסית אין לך כח לכלום י, ש לך 6 ילדים קטנים ומה יהיה הלאה?
לאחר עוד 3 שבועות נשקלתי שום גרם אחד לא ירדתי, הבטן ריקה לחלוטין ללא אוכל והנה כלום גרם לא פחות ממש מצער.
דיברתי עם אבינוח בטלפון בתחלית השבוע והוא טען שוב ושוב לפי חוקי הפיזיקה לא יתכן את כן אוכלת , מה אני משקרת אמרתי לו, אני פשוט מיואשת לחלוטין אני לא יודעת מה לעשות.
הלחץ דם ירד לי והיה לי דופק מהיר אז הרופא אמרה לי לאחר ייעוץ איתה להוסיף השבוע שוב את 2 הפתית לא יתכן שלא תוכלי כלום מה זה השטויות האלה, תאמת היא אמרה לי להתייעץ עם עוד רופא , אז אבקש שולה את עזרתך אני לא יודעת מה לעשות וסליחה על האורך. 0544803138 טלפון שלי לעזרה אם תוכלי או שתגידי לך איך אוכל ליצור איתך קשר. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לשולה בבקשה עזרה.......
ליזה30/06/2011אני מחכה לתשובה בקוצר רוח אבקש להתייעץ איתך איכשהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלצלי אליה-הטלפון מופיע בחתימה שלה
מקס ברנר30/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון של שולה זק
ליזה30/06/2011לא רואה את הטלפון? תודה לך מקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה050-6233250
מקס ברנר01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס......
ליזה01/07/2011תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כך את אמורה להרגיש !!! - תגובה
שולה זק01/07/2011מה שאת מספרת ליזה, אותי זה מזעזע. איך לא הגעת לאפיסת כוחות ואני תקווה שאת לא בתת תזונה.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואת אזור מגורייך.
ממליצה לך, לפנות באופן מיידי למנתח בתחום קיצורי קיבה. רצוי להגיע אליו עם צילום וק"ת (ושט, קיבה, תריסריון). האם במהלך חמשת החודשים לאחר הניתוח היית במעקב דיאטנית? קיבלת תפריט מסודר? האם שיתפת את רופא המשפחה במה שקורה?
התחלת עם BMI גבוה מעל 45, כך שמשהוא כאן לא מסתדר. האם יתכן שהמעט שאת אוכלת ושותה עתיר קלוריות (סוכרים, שומנים) ובגלל זה את לא יורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)