מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
דר' סקרן
אלה30/06/2011את ממליצה על דר' סקרן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה בתהליךאלה29/06/2011
תודה רבה לכולם על התשובות! אני כבר לא מתלבטת.. מתחילה בתהליך ומקווה שלא ייקח הרבה זמן.. אתם מכירים את זה שכאשר החלטתם משהו אז אתם רוצים את זה עכשיו?.. אני מניחה שזה חלק מאי יכולת דחיית הסיפוקים שיש לנו השמנים. חחח... שבוע הבא תור לרופאת משפחה ומשם נרוץ.. אני מבטוחת כללית מושלם. אם מישהו יודע על רופא מומלץ בהילל יפה אשמח לשמוע. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילים ורוצים מיד
אפרת30/06/2011מסתבר שזו תופעה פסיכולוגית שמאד מאפיינת את מי שמחליט שרוצה ניתוח.
יש תחושת דחיפות חזקה.
בדרך כלל התהליך לוקח בסביבות חודשיים למיטב ידיעתי (תלוי בקופה, בסוג הביטוח, באזור המגורים, ברופא המנתח ועוד)
החדשות הטובות שלי בשבילך הן שאני הצלחתי לסיים הכל בשלושה שבועות בלבד, מהיום שפניתי לרופא המשפחה ועד היום בו עברתי את הניתוח (כולל עיכובים וסירובים של הכללית, שלא הסכימו לאשר בהתחלה).
עם קצת מזל, והרבה נחישות (ואם יש גם ביטוח בריאות או שאת חברת מכבי גם עוזר) - תסיימי את התהליך בזריזות יחסית ותתחילי בחיים חדשים ובריאים יותר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כולם כאלה קצרי רוח-אפשר גם אחרת
מקס ברנר30/06/2011למשל אני (לא דוגמה לכלום כמובן ...)
5 שנים עברו מאז שד"ר ברק-שנוטים להשמיץ אותו כאן-התחיל לדבר על ליבי לעבור את הניתוח.
ועוד חצי שנה מאז שרופאת השינה אמרה לי בתוקף שאין חלופה אחרת.
ואז החלפתי קופת חולים-חודשיים.
ופניתי לרופאה ועשיתי בדיקות לקראת הוועדה הבריאטרית-עוד חודשיים.
וקיבלתי אישור עקרוני (ממש חכמה גדולה עם BMI 48 ומספר מחלות רקע...)אבל נשלחתי לעוד שורה ארוכה של בדיקות עד לאישור הסופי,ובינתיים נפגשתי עם מנתחים-עוד חודשיים.
ואז הודעתי שאני צריך קודם להשלים עוד כמה ימי מילואים שהתחייבתי להם,לנסוע לחו"ל,לחגוג את יום הולדתי ה-50 ועוד כמה התחייבויות.אני זוכר איך זה "שיגע" את שולתנו איך אני לוקח את הזמן שלי,אבל בעיניי זה תרגול רוחני חיוני-לדחות סיפוקים (זה הרי ההבדל בין ילד לבוגר )
אבל בסוף זה קרה-בתחילת 2011.שש שנים בטח לא תחכי,אבל שישה חודשים-זה משחק ילדים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה העלת בזמן הזה?
אפרת30/06/2011מקס - נשמע יותר כמו דחיינות מאשר תרגול רוחני :-)
ולשאלתך-
נראה לי שהראנו לך את שני הקצוות של הסקאלה...
בכל מקרה, למרות הרצון המוכר שיהיה מהר וגו'
יש משהו בתהליך איטי יחסית שמאפשר לשקול את זה
(מבחינתי גם חודש נכנס לקטגוריה הזו)
ואולי טוב שהתור לא נקבע תוך שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שלא העליתי...
מקס ברנר01/07/2011לא זוכר מה היה משקלי כשד"ר ברק דיבר על זה לראשונה ב-2005.אני מניח שמעט פחות כי לאורך העשור האחרון כולו התנודדתי בין 140 ל-150 קילו.
אבל מאז שהחלפתי קופ"ח והעליתי הילוך (במאי 2010 )שמרתי על משקל יציב-אפילו הורדתי חצי קילו,ובשבועיים שלפני הניתוח ("דיאטת נווה תרצה" הנודעת לשמצה )הורדתי עוד כמה ק"ג.
וזו אגב לא פעם ראשונה שאני "מתבשל " עם דברים-כשחזרתי ב-1986 מסיציליה ונשאלתי מה המקום "המוזר " הבא השבתי:"ב-1992 אני נוסע לקניה",וכך היה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה בתהליך - תגובה
שולה זק30/06/2011ברוכה הבאה.
שמחה שעזרנו לך להגיע להחלטה ולהתחיל במעשה.
שאלונת קטנה - את עומדת בקריטריונים?
ועוד כמה פרטים: חברת איזה קופה את, סוג הביטוח ואזור מגורים?
ניתן לתאם תור ליעוץ למנתח בתחום קיצורי קיבה ללא הרופא המטפל. רק יש להגיע למנתח עם ההסטוריה הרפואית שלך, שזה מכתב מהרופא המטפל.
את יכולה לקבוע תור לכירורג וחר כך לאסוף מכתבים מהקופא המטפל והרופאים המקצועיים.
מה שאת צריכה זה להגיע למנתח עם כל ההסטוריה הרפואית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה בתהליך
אלה30/06/2011האמת היא מקס שאני "נמרחת" עם ההתלבטות כבר כמה שנים, אבל מהרגע שהחלטתי אז בא לי שזה יקרה כבר אתמול..
שולה לשאלתך:
מבחינת קריטריונים אני עומדת לדעתי. BMI 38.5 עם מחלות נלוות (כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים מאוד).
אני בקופ"ח כללית (יש לי כללית מושלם + ביטוח בריאות פרטי אבל לדעתי הוא לא מכסה כל מה שנלווה להשמנה) ואני גרה בחדרה. שמעתי נפלאות על דר' סיגל (לא זוכרת את שם משפחתה) ועל דר' סקרן שמנתחים שם.
ב- 14.7 יש לי תור עם האנדוקרינולוג שמטפל בי במה שקשור לטריגליצרידים וכולסטרול. אבקש ממנו את המכתב "המלצה". אני יכולה לקבוע תור לפגישה עם כירורג רק עם מכתב ממנו? זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סיגל ליברנט
מקס ברנר30/06/2011וד"ר נאסר סקרן (שממש עכשו התראיין ברדיו )
ולגבי ה-ליפידמיה שלך-גם רופא המשפחה יכול לפרט הנתונים לפי מה שיש ברשומה שלך במחשבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה בדיקה- תגובה
שולה זק30/06/2011דר' סיגל ליברנט כבר לא מנתחת בהלל יפה. היא מנחת בלניאדו בנתניה
לגבי הביטוח הפרטי - כדאי לך לבדוק מה הוא כולל.
אם סבלת מהשמנת יתר חולנית בעת הצטרפותך ולא הצהרת....סביר להניח שלא יכירו בך.
אבל אם לא סבלת אז מהשמנת יתר חולנית - אין סיבה שלא תוכלי להפעיל הביטוח הפרטי.
שווה בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)