מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לגבי הכללית ורמב"ם-לדר' מחאגנהישראלה29/06/2011
בס"ד
לבעלי יש חבר שנותח שרוול אצל דר' מחאג'נה לפני 6 חודשים בערך והוא בקופ"ח מכבי עכשיו הוא מעוניין שאביו ינותח גם שרוול אצל דר' מחאג'נה אבל בכללית מסרבים להפנותו לרמב"ם....
מה אפשר לעשות בנידון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניות מכללית - תגובה
שולה זק30/06/2011איפה אתם גרים?
ואיזה סוג ביטוח יש לכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתם גרים
ישראלה30/06/2011בס"ד
נצרת עלית אבל אני לא בטוחה לגבי הביטוח איזה יש להם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשייכים למחוז צפון - תגובה
שולה זק01/07/2011אריאלה,
צר לי לאכזב...כללית מחוז צפון לא תיתן לך התחיבות לרמבם לצערי הרב.
אני גם תושבת נצרת עילית.
את מוזמנת ליצור עימי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הכללית ורמב"ם-לדר' מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/07/2011שלום לך
אני מקבל מכללית בכל הארץ. לפעמים צריך להתעקש ע"מ לקבל את ההתחיבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר' מחג'נה
שולה זק01/07/2011לצערי,הבעיה האדמיניסטראטיבית בין הכללית מחוז חיפה וגליל מערבי עם בית חולים רמב"ם לא הגיעה לסיומה.
המטופלים שמגיעים אליך דר' מחג'נה, , עברו דרך הפורום וקיבלו הדרכה כיצד לטפל בבעיה ולשימחתנו הרבה "הניצחון בידינו" כולם הצליחו לקבל את האישור.
אני פונה בהזדמנות זו לכל מטופלי כללית במחוז חיפה וגליל מערבי הנתקלים בבעיה עם קבלת הפניה לרמבם בתחום ניתוחי קיצור קיבה ואו בכלל סירוב רופא המשפחה לתת בדיקות לצורך ניתוח קיצור קיבה, לפנות לפורום ואלי אישית.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק מחוז גליל מערבי
יעל הצפונית01/07/2011אני תושבת מטולה וגם מכאן לא נותנים התחייבות לרמב"ם, וגם לא לבני ציון, כך שהבעיה כוללת גם את הגליל העליון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה האמיתית כרגע בחיפה- תגובה
שולה זק01/07/2011הבעיה במחוז חיפה וגליל מערבי של קופת חולים כללית שהם לא מאפשרים בכלל לרופאי המשפחה לתת בדיקות הקשורות לניתוחי קיצור קיבה ולא הפניות לבתי חולים בכלל. רופאי הקופה מנועים מלתת למטופל אפשרות להתחיל תהלי - אלא רק אם המטופך מוכן לנסוע לביינסון, בית חולים השרון, בית חולים מאיר (בקיצור בתי חולים של כללית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה,
יעל הצפונית01/07/2011כעת הבנתי את הבעיה. למזלי אני כבר אחרי...
בכל מקרה מכאן מפנים לבי"ח זיו וכנראה גם לשאר בתי החולים שציינת. אני בכלל עשיתי פרטי באסותא ת"א במימון ח' הביטוח.
שתהייה שבת שלום ומקווה שיפתרו הבעיות לרוצים להתנתח בצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי ביטוח - תגובה
שולה זק01/07/2011לצערנו, לר לכל אחד יש ביטוח פרטי וגם לא כל אחד יכול לממן השתתפות עצמית במרכזים הפרטיים (תלוי בסוג הביטוח ובקופה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מקרה של טופס התחייבות
יהלום20/06/2014התחלתי תהליך אצל ד"ר מחאג'נה בהתחלה לניתוח שרוול ולאחר בירור מקיף יותר הבנתי והחלטתי שאני מעוניינת במעקף קיבה, לפי הבנתי מעקף קיבה הד"ר מבצע רק בבית חולים רמב"ם ואני בקופ"ח כללית, יש לי גם ביטוח בריאות פרטי (שאפשרי להפעיל במקום הכללית)
איך אני יכולה לעבור את הניתוח אצל ד"ר מחאג'נה בביה"ח רמב"ם במימון של הכללית או של הפניקס?
וכמובן כמה זמן נדרש להמתין לניתוח בביה"ח שהרי באסותא זה מהיר מאוד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברו 3 שנים. דברים שונים - תגובה
שולה זק23/06/2014עברו הרבה "מים" מאז הפוסט שהצטרפת אליו. דר' מח'גנה הוא היום פרופסור והוא כבר מנתח ימעקף קיבה באסותא. תלוי בפצינט ובסיכון הרפואי. לעיתים יש צורך במטריה של בית חולים גם בניתוח פשוט של אפנדציט.
איזה סוג ביטוח יש לך?
ממליצה לצלצל לפרופסור מוחג'נה ולהתיעץ איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)