מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלושה אירועים בארבעה ביולימקס ברנר30/06/2011
יום העצמאות האמריקאי
יום ההולדת של לילך.פ
ויום השחרור שלי ממנוי חדר הכושר !התפתיתי להאריך המנוי לעוד שלושה חודשים,הלכתי שלוש פעמים בשלושה חודשים,שנאתי כל רגע,והייתי מתוסכל מהכסף שהולך לאיבוד ומחוסר השימוש שלי במנוי (לפחות הייתי מוציא המנוי בחורף ונהנה ממקלחות חמות ללא הגבלה..)
בארבעה ביולי זה נגמר:הסבל,התסכול והדימום הפיננסי.חשבתי אולי כעונש חינוכי לאסוף בחודשים הקרובים 3000 בקבוקים להחזרה, כדי להשיב את הכסף האבוד,ולתרום התמורה למטרות טובות
בכל מקרה-בקשתי היא שתהיו חברים טובים,ואם תשמעו שזה קורה לי שוב-הכניסו לי איזה מרפוק קל בצלעות (וחזק יותר לאשת המכירות של מכון הכושר שמנסה לפתות אותי לקנות מנוי !)
תודה מראש למסייעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה אירועים בארבעה ביולי - תגובה
שולה זק30/06/20114.7 - את יום הולדתה של היפה בנשים - חוגגת בגדול ב 7.7
4.7 - יום העצמאות האמריקאי אני מוכנה לחגוג שנה הבאה, על חשבונך כמובן, מקסי היקר - מהכסף שתאסוף באינטנסיביות מאיסוף בקבוקים במקום "לסבול" במכון כושר.
עכשיו ...יש לך חומר למחשבה:
מכון כושר!!!
או....
לסבול אותי לידך ועוד מכיסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ברוח אופטימית זו - מה שבטוח שבשבוע הבא בזמן הזה כבר אתחיל להתרגש!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר באסיפת בקבוקים
סיגל30/06/2011מקס ברנר היקר
במקרה חמי האהוב מבלה כל בוקר בין 4 ל5 בהליכה מהירה ובאיסוף בקבוקים בפארק הקרוב לביתו.כך הוא גם מצא פיתרון להשקמה המוקדמת שהגיע פתאום,גם עושה כושר וגם מרוויח כסף קטן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
אפרת30/06/2011כל כך מוכר... אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב...
כנ"ל לגבי מתלה הבגדים הכי יקר שיש (הליכון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת-קשה לי להבין כשזה אחרת !
מקס ברנר01/07/2011למשל לילך.פ -כלת השמחה בשבוע הבא- שעושה ספינינג והולכת יום יום למכון
או ה"עוברית" החדשה שרצה מרתון,מקיפה את התבור וצובעת י"ד צמיגים
לגבי דידי-או שאתה ספורטאי או שאתה שמן -על !!!
אני הייתי פדלאה מדופלמת מילדות-לא שיחקתי משחקי כדור,לא טיפסתי על עצים ולא רדפתי אחרי אוטובוסים ובחורות.
כשהתאמנתי בריצה ,לקראת קורס קצינים,פתחתי את הראש כשהתנגשתי בעמוד של תמרור.
לקח לי שנים ללמוד לרכוב על אופניים,ולשחות לא למדתי עד היום.פרשתי מלימודי שחיה בגיל 30 ,אחרי שכמעט הטבעתי את המדריך,והוא אמר לי :"המון שנים אני מלמד שחיה ולא פגשתי מישהו שמפחד ממים כמוך !" הבנתם את הפרינציפ
אז מה לי ולמכון כושר?לכל היותר-וגם זה בתחושת גועל בולטת-הייתי יכול להיות הבעלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה ללילך מחמל נפשי
מקס ברנר02/07/2011בפוסט החדש מעלה
תודה על הצעתך הנדיבה,אבל היא עוקפת את הבעיה-שונא להזיע,שרירים כואבים,דופק מואץ והתנשפויות.אני בטוח שיש גם דברים נעימים שאפשר לעשות ב"הולמס פלייס"אבל אלה לא תומכים בהרזיה-נניח לשבת בג'קוזי, ואח"כ לשבת במזנון עם שייק פירות עשיר ולצפות בפלזמה.בגיל 22 גם מחפשים שם פרטנריות לטווח קצר.
שחיה-אם אינך זוכרת-לא בשבילי!כבר שכחת איך כמעט הטבעתי את מדריך השחיה האחרון שלי לפני 20 שנה ?!אפשר לשקול הליכה במים עד המותניים.גם יוגה זה רעיון שראוי שאקדיש לו קצת מחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס מה יהיה איתך ?
לילך.פ02/07/2011אני מתה כבר לראות איך אתה נראה.... בפגישה כבר נדבר על ספורט ואתה תראה שגם אתה יכול להנות מזה... רק צריך לחפש מה אוהבים ולא חייבים להתנשף למוות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה חדר כושר זה דבר שנכון לוותר?
להיולד מחדש02/07/2011אני חשבתי להירשם דווקא
לא כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)