מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחסורים תזונתיים בעקבות ניתוח שרוולמקס ברנר01/07/2011
שמענו מליאתול על כל השיבושים בבדיקות הדם שלה
ומישהי אחרת סיפרה על מחסור בויטמין D
אני עשיתי אתמול בדיקות דם לקראת בקורת חצי שנתית,והתוצאות מתחילות להגיע.מה שמסתמן בינתיים-לצד ערכים יפים בחלק מהפרמטרים-היא ירידה חדה ברמות ה-B12,שלאורך כל חיי היו אצלי עמוק בנורמה.
מה קורה אצלכם מנותחים וותיקים ?יש מחסורים טיפוסיים?אולי גם הילה תתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסורים תזונתיים בעקבות ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק01/07/2011מקסי צהריים טובים,
מי שמבין בתחום זה אתה. הרי אנחנו יונקים כל פיסת מידע ממך.
מה שלי ידוע. ויטמין D זה ה"טרנט" החדש. לכולםםםםםםםםםםם חסר. בעבר חשבן בגלל שאנחנו מדינת שמש יש מספיק. עכשיו לכולם נותנים תוסף.
לגבי B12 ידוע לי שזו תופעה די גורפת את כולם ובכל סוגי הניתוחים.
בקופת חולים כללית בסדרה שלהם "דרך חיים" יש כדור מעולה B12 עם חומצה פולית משולב . כדור ורוד קטן למציצה (ידידותי) כדאי לנסות, לאחר התיעצות עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת בערכה הבריאטרית
רותי01/07/2011פרט לסידן המגעיל ששפכתו את תכולתו....אני נוטלת כדור סידן ציטרט עם ויטמין D- בהמלצתך! ...ובדרך קבע אני נוטלת 2 כדורי ויטמין D כל יום.
בערכה שלב שני יש כדורי מולטי ויטמין בריאטריק + 1000 12-B למציצה + ביו בריאטריק
= 1-2 מכפית המדידה המצורפת מערבבים עם נוזל בטמפרטורת החדר.
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס בדרך כלל אני בחוסר b12 ומקבלת ז
ליאתול01/07/2011זריקות אך כרגע הכל תקין מפני שחוץ מהמולטי ויטמין אני לוקחת גם קומפלקס b על מנת למנוע חוסרים וזה באמת עובד!!!!
תשאל את הרופא שלך.
הדיאטנית שלי המליצה לי בכל מקרה תוספי b כמונעי "דיכאון" שבדרך כלל נוצר בעקבות אכילה פחותה של הויטמינים האלו.
מקווה שעזרתי........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - על B12
מקס ברנר01/07/2011מהוותיקים ומהילה (שפשוט מתוקף עיסוקה נחשפה וודאי למאות מנותחים וותיקים ).
אני אוכל טוב יותר מהממוצע-וודאי מבחינת כמויות ואולי גם בבחירת מרכיבים איכותיים.אני גם לוקח בלי הפסקה מולטיויטמין טוב,ולמרות זאת רמות הB-12 שלי ירדו מ 400-500 למאתיים וקצת,וזה ללא ספק לא מספיק !
מעברי הנטורופאטי אני יודע שגם אם בולעים מספיק ממנו,לא תמיד הוא נספג בגלל מחסור בפקטור מטבולי שנקרא "הגורם התוכי".לכן המציאו את כמוסות התת-לשוניות ,שנספגת למערכת הדם לא דרך מערכת העיכול.עובדתית עד לפני חצי שנה הספיגה אצלי היתה מעולה,ואני שואל את עצמי אם ניתוח שרוול יוצר בעיות ספיגה ??
ואת הוותיקים אני שואל:מאיזה מחסורים אתם סובלים בבדיקות הדם שלכם?סידן?ברזל?מגנזיום?ויטמין או מינרל אחר?חלבון?
האם יש לכם אנמיה?שתפו ונלמד כולנו
כמובן הרופאים והדיאטנית מוזמנים גם הם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
ליאתול02/07/2011שלום קרן,
אני מצדיעה לך .....על ההישג הנפלא שלך....על ההתמודדות ועל ההתפקחות.
אני שמחה לראות שהגעת לפורום שלנו.
אני מניחה שאת מדברת על ניתוחים לשחזור הגוף.
הנושא נכנס לסל הבריאות ביוני 2010 . האישורים לא ניתנים בקלות, אך מי שעומד בקריטריונים מקבל אישור.
אודה לך באם תיצרי עימי קשר טלפוני.
תודה והמשך יום נעים
שולה
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאתול.אני מבין שזו בעיה עם כל
מקס ברנר02/07/2011הקומפלקס של ויטמיני B ולא רק B-12 ?!
מקווה שנשמע עם הזמן הן מהצוות המקצועי כאן והן מהוותיקים לגבי עוד מחסורים טיפוסיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ולכל השאר
אפרת עוזיאל03/07/2011עשיתי בדיקות לפני כשבוע ולי חסר ויטמין d ו b 12 אני גם סובלת מנשירה קטסטרופלית בשיער עד כדי כך שעוד מעט אני נישארת בלי שיער ואני לא מגזימה.
האים מישהו יכול להגיד לי אם המחסור שיש לי הוא הגורם לנשירת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים
אפרת עוזיאל03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה-רופאים והילה אנא התייחסותכם !
מקס ברנר04/07/2011כל העם מחכה בנשימה עצורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי
עפרה04/07/2011הם בשביתה... רק שולינקה פה... נטשו אותנו...!!!!!
כל המדדים שלי בריצפה... למרות הויטמינים .... בקרוב אני משנה לקרחת... מזל שהפנים ירדו לי קצת ועצמות הלחיים מראים את עצמם קלות אולי יתאים לי קרחת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין בי 12
אפי אלון03/07/2011היי מקסי
גם אצלי התגלה מחסור בויטמין בי 12 לפני כ- 3 חודשים ואני מקבל זריקה אחת לחודש (לא כזה נורא)
מעבר לכך יתר הערכים תקינים + ... (אני כ-8 חודשים לאחר הניתוח מעקף קיבה)
נ.ב
שמחתי לשמוע על כמויות האוכל שאתה מכניס, כי לי נראה שהקיבה שלי קצת התרחבה יתר על המידה, דבר שקצת מדאיג אותי, מקווה ללמוד קצת להתעודד במפגש הקרוב.
בברכה,
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו עוד תוצאות ואיזו הפתעה !
מקס ברנר04/07/2011גם רמות ויטמין D שלי ירודות !
אם נהיה טכניים להפליא רמות הD וה-B 12 שלי לא מחוץ לתחום המסומן בטופס הבדיקה אלא צמודות לגבול התחתון,רק שאלה רמות לא באמת מספקות,במיוחד שביחס ל B 12 יש לי נסיון קודם, שכל חיי הסתובב בתחום של ה 400-500 ולא רק גרד את ה-200 מלמעלה.
אז מה רופאים יקרים-קיבה מקוצצת ב-75% לא ממש סופגת ויטמינים כמו שהמתכנן התכוון ???גם כשלוקחים מולטי ואוכלים היטב ??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוחזר הקיבה למקור
אורלי04/07/2011שמתם לב איך אנחנו מוצאים לנו כל הזמן משהו שלילי להתפס בו ?
אם לא היינו עושים הקיצור, היינו מתים מעודף שומנים.. עכשיו שהחלטנו להיות "בריאים" אנחנו נמות מחוסר ויטמינים...
אז כמו שהבוס שלי אומר: בסוף נגיע לחיות עם התולעים :)
יחי החיים הנפלאים :)
יום מקסים לכולם
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שלילי להתפס בו ?
מקס ברנר04/07/2011לא ממש!אנחנו מודים כל יום מחדש על המצאת הטכניקות הכירורגיות,אבל זו לא סיבה להתעלם ממחסורים תזונתיים-גם מזה אפשר לפתח מחלות (כמובן הכי בולט אצל מעוקפי תרסריון ).די ברור לי שהידיים הרועדות שהופיעו אצלי באחרונה טרם זמנן קשורות לאיזשהו מחסור כאמור.
וחוץ מזה יש לנו משימה להשאר "למעלה בדף" עד שהמומחים יענו לנו,ושלא נידחק למטה כל פעם שיש קריאת התלהבות חדשה מתמונות "לפני ואחרי"שנעשו אופנתיות כאן.
אולי שולה תצליחלזמן לכאן את חכמי הפורום או מי מהם ?הרי אפילו בזמן חופשה באלסקה יש בד"כ גישה לאינטרנט,ולא כל השלושה באלסקה סימולטאנית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני חשבתי ש...
אורלי04/07/2011ידיים רועדות הן אחלה במצבים מסויים :)
ממשיכה את המשימה שהצבת...
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן הם הרופאים הנכבדים
רותי05/07/2011=הקפצתי את השאלה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי, תיקון!
דניאל06/07/2011אני בהחלט מסכים עם הבוס שלך, כולנו בסוף נעכלים ע"י התולעים.....
אבל , במקרה שלי, אני תמיד מוסיף משפט נוסף: "שיחכו קצת........"
זאת הסיבה שעשיתי את הניתוח, אני רציתי לדאוג שהתולעים יצטרכו להמתין לי, וכמה שיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)