מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיומנה של עובריתלהיולד מחדש02/07/2011
ביום השביעי שבת אדוני ממלאכתו והתבונן אחורה מעשה ידיו להתפאר
והאמת ככה קרה לי במידה מסוימת
לחשוב מה עשיתי במשך שבוע לניתוח
ביום ראשון שהגעתי הביתה, יום ראשון בשבוע, בערב הייתי בפגישה והילכתי אליה ובחזרה
ביום השני הייתי בקניות לבית וסידרתי מה שיכולתי
ביום השלישי הייתי עם בתי בפארק מרוחק הדורש ירידה מהר ועליה ממנו החוצה
בפארק גם הסתובבתי רבות בערב מאוחר הייתי בפגישה נוספת טעונה שנמשכה שעתיים לפחות
ביום רביעי לקחתי את בתי לחוג, נהגתי לראשונה
וביום חמישי כבר חזרתי לספסל הלימודים וישבתי מהצהריים עד הערב והקשבתי להרצאות מלומדות
ביום שישי גם הייתי באוניברסיטה
ואני אומרת לכם אני רוצה לנוח
אבל יותר מהכול הן הסיכות הכואבות שבתזוזתי הרבה פשוט קורעות לי את העור
הכאב הזה מתסכל ואין לי כוח להשאיר אותן דקה על הגוף
שלשום הכנתי לי צלחת גבינות
כף קוטג' כף גבינת עיזים וכף ריקוטה
וזה היה מפגן טעימות
גם אתמול ניסיתי
וזה בסדר
רק מוזר לי שאני מתקשה מאוד לבלוע ומתקשה לשתות
אני עושה זאת במשורה ואין בחילות ואין הקאות
אבל שוב כמו כאב הסיכות
גם כאן כואב
אני מרגישה טוב ויכולה להתמודד עם הכאבים הללו
אבל משהו ברוגע שלי מתערער עם הכאב הזה
אה וירדתי 8 קילו
המשמעות היא שזה קילו ביום
נורמלי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לכולם
להיולד מחדש02/07/2011אז התעוררתי ב0600
והחלטתי אני מהלכת באופן מתוכנן
לא רק ללכת כמו משוגעת אלא במסגרת הליכה מודעת עם שעון ועם בקבוק
והלכתי חצי שעה
ועכשיו אני פה
עוד מצליחה לזהות את דופק הלב המואץ
אבל נינוחה
עברו 9 דקות מאז שחזרתי בכל זאת:)
הייתי שמחה לדעת האם יש כאן מישהוהים הגרים במודעין
כן,כן אני גרה בעיר הזו
אולי מישהו מהמישהוהים ירצה ללכת איתי
זהו לבינתיים
שתהיה שבת נפלאה
חוזרת ללמוד למבחן מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב כדי שלא תהרגו אותי
להיולד מחדש02/07/2011וכדי שאהיה אמינה בעיניכם
כמובן שלא התעוררתי בול ב06:00
אלא מה לעשות קצת לפניי
ולא, לא התקלחתי רק צחצחתי שיניים
לקחתי בקבוק
ויצאתי
בלי הרבה ברבורים
ויצא שעזבתי את ביתי בשעה 6
אז אל תתפסו אותי בקטנות למי שתופס... אני לא מצ'קרת:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומנה של עוברית - תגובה
שולה זק02/07/2011בוקר טוב,
ירידה יפה. למרות המתמטיקה הפשוטה שלך , הירידה היא ירידה של נוזלי ונפיחות . אני מכינה אותך לימים שיבואו שהירידה תתמתן ויהיו גם ימים שתצעקי "אני תקועה" ....
נחמד לקרוא את ימנך ואת מנהלת יפה מאוד .
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמעת כמו סופר-וומן. עוד !
מקס ברנר02/07/2011דמות מסתורית וכותבת נלהבת הופיעה כאן בימים האחרונים:ספורטאית נלהבת,משכימת קום,אמא לילדה (ועוד אחת בתכנון )סטודנטית וחברת וועד הורים,מתקיימת מנוזלים בלבד ולא מפסיקה לזוז !
במיוחד הדהים אותי הקטע עם השתתפות בריצות עם 80 קילו עודפים .נו באמת !אנשים עם 15 קילו עודפים מפסיקים לעלות במדרגות !עם שלושים קילו עודפים לא נוסעים למקומות שאין חניה בכניסה.אני הרי מכיר את ההרגשה עם שבעים וכמה קילוגרמים עודפים !
אתה כל הזמן מתכנן איך לשרוד את השעה הבאה עם מעט האנרגיה שיש לך !
והיכן האמא התומכת (והזמינה תמיד ) והגבר הסבלני והמתחשב, הנחוצים לכל אישה מצליחה עם ילד קטן ?!
תני לנו עוד קצת פרטי רקע.בת כמה את?כמה את שוקלת?כל מה שלדעתך נחוץ שנדע כדי להפוך אותך לאדם אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אני אדם אמיתי לחלוטין
להיולד מחדש02/07/2011טוב האמת שאלת שאלות חושפניות למדי
אז ככה שקלתי עד לפני הניתוח 140 קילו
ואני אמורה לשקול 60
אני בצבא ובזמן שרצתי את התבור הייתי במסגרת האימונים של וינגיט
ושם שמן יכול לעשות הכול
הסיסמא הייתה הכול אפשרי
והרעיון היה הכול בראש
אני הספקתי בגלל תירוצים
ומיד עליתי את כל מה שירדתי
אבל כושר גופני תזזיתיות תמיד אפיינה אותי
אני אישה קופצנית למיד
ואני מודה עם פנים יפות מאוד
אני בתוך מסגרת תובענית ותפקידי רמים
אני נדרשת ודורשת
ומהטעם שהייצוגיות שלי לא הייתה בשמים
הרבה פעמים גרוני נחנק מעגמומיות יתר
בעלי הוא המשענת שלי
תומך בי ביכולת שלי לרוץ ממקום למקום
למרות שהוא טוען שאני לא נורמלית
וכן אני אדם לא נורמלי
בת 37 וחוזרת מהעבודה לפעמים ב01:00 לפעמים ב04:00
רק כדי לקחת את הבת לגן וחוזרת חזרה לעבוד
תגידו לי שאני מטורפת
ואני לא חושבת שאתם טועים
אבל זה רחוק מלספר את סיפור חיי
אני אמיתית
הדבר הכי חשוב לי בפורום הזה
שיאמינו לי
אחרת לא אמשיך לכתוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה להיוולד מחדש - תגובה
שולה זק02/07/2011אולי לא שמת לב, אם אנחנו פרום מאוד מגובש ואחד למען כולם.
אבל רצונו של אדם כבודו - ואם את רוצה לשמור על אנונימיות מבחינתנו זה OK. את מוזמנת להגיע עם בעלך במפגש ב 7.7. ולראות עד כמה אמיתיים אנחנו.
אני אישית מאוד נהנית מהכתיבה שלך והרדציונאליות שלך.
אין לך להיפגע מדברי מקסי שלנו. אם היית "עושה"גוגל עליו...היית אולי מגלה שאולי נפגשתם במסגרתם עבודתכם חחחחחחחחחחחח.
מקס ברנר הוא בכינוי כאן - כך הופיע לפנה כשנה וחצי ומאז כך נשאר אצלנו בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לא נעלבתי כלל ממקס
להיולד מחדש03/07/2011ממש לא נעלבתי
המגרעות בכתיבה שאין לך את הכלים לומר את שאתה מרגיש יחד עם המוזיקה של הקול והמבט
אם מקס היה מולי היה רואה אותי מחייכת באומרי אם אינכם מאמינים לי שאני אמיתית אז אפסיק לכתוב
לומר
אני הכי אמיתית ואני הכי רוצה להמשיך לכתוב כאן ולשתף את האירוע המכונן בחיי המבוגרים
אז מקס אני מתנצלת אם פגעתי בך אם נשמעתי כועס
ושולה אני מאמינה לכולם כפי שאני רוצה שיאמינו לסיפורי
אני לא וונדר וומן ממש לא סתם אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוש רש"י
דניאל02/07/2011מקסי התכוון רק לטוב,
באנגלית אומרים: TOO GOOD TO BE TRUE
בצורת הניסוח המיוחדת לו, הוא התפעל מיכולתך לעמוד בכל מה שאת עומדת,
הוא לא הטיל דופי או ספק באמיתות דברייך,
אנונימיות מקובלת עלינו, הוא בעצמו "מסתתר" אחרי כינוי - למרות שרובנו יודעים את שמו האמיתי,
אני עצמי - לא קוראים לי "דניאל" - כולם קוראים לי דני.
מה שלא יהיה שמך, ופרטיותך מובטחת, את כותבת כל כך יפה,
את אישה רבת פעלים, אנרגטית, ספורטאית באופי, ואופטימית,
כולנו רוצים "להידבק" ממך קצת,
נוחכותך בפורום, מבורכת,
ואם תרצי להגיע למפגש, כדי לקבל "כוחות" נוספים מלראות אנשים שהיו במצבך,
והיום נחשבים "רזים" - כמוני. את יותר ממוזמנת.
אנחנו ה"וותיקים", מגיעים למפגשים כדי לחזק את אלה שלפני ניתוח או זמן קצר אחריו, זה חשוב ונותן תקווה.
סתם........................
אנחנו מגיעים במיוחד לאכול את המטעמים שמכין אבא של לילך.....
וחוזים בתהליך של החזרת המושג "כוסית" למציאות חייה של המארחת,
בקיצור, תבואי , גם מקס יהיה שם.
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכי לכתוב.מוזמנת למפגש
מקס ברנר02/07/2011ביום חמישי הקרוב.אני מניח שאת בחופשת מחלה עדיין בשלב זה.
כתיבתך מרנינה והיא כמשב רוח מרענן בימות הקיץ החמים.
ואם בכל זאת את מעוניינת בעצה חברית ממישהו שכבר עבר משהו ,ועשה משהו בחמישים השנים האחרונות (כן-גם בזרועות הבטחון )אל תנסי להצטיין בכל החזיתות !אי אפשר להחזיק את כל הכדורים כל הזמן באוויר-להיות אשת קריירה מצטיינת,ואמא לדוגמא ורעיה למופת,וסטודנטית וספורטאית-והכל בלי לאכול ובלי לישון- ובנון שלאנטיות להוריד 80 קילו.לאורך זמן אי אפשר "לטוס על המגבלות".תחליטי מה הדברים הכי חשובים לך (לרבות לכתוב כאן )ורכזי מאמץ במה שחשוב, ותמצאי זמן גם לנוח ולהתחזק,
ייתכן שלפעמים אני לא יהודי קל אבל היי סמוכה ובטוחה שאני בעדך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנוע עליו אני רוכבת שייך לעולם אחר
להיולד מחדש03/07/2011מקס
אני יודעת שאני קצת נשמעת מטורפת
אבל אני עושה זאת שנים
והטרוף הפך להיות לי להרגל
שמעתי פעם סיפור מצחיק בתוכנית רדיו של ג'קי לוי המהולל
וכך הוא מספר על כוחו של הרגל
היה לו חבר שהרכב שלו היה רעוע ומוט ההילוכים לא אפשר לו לעשות רברס
הוא היה מתלונן כל הזמן והבטיח לאלו ששאלו מה עם להחליף שיעשה זאת בזמן הקרוב
בינתיים הוא היה ממציא פטנטים וכדי לחנות היה מחפש את האפשרות ללא רברס
וכדי לחזור אחורה היה עושה יוטרן
וככה היה נוסע והנסיעות הפכו להיות ארוכות יותר כך שהיה נאלץ לתכנן זמנים אחרת
המדהים היה שזה נמשך שלוש שנים
אז כן אנשים מתרגלים לרע ולפעמים לזוועה
ומתוך המקום הזה הם אפילו שוכחים כמה יכול להיות יותר פשוט
ואני מסכימה איתך אפשר אחרת
אך כל עוד אינני מרגישה זאת על בשרי לא אצליח לנהוג אחרת
במקרה הזה השכל מדבר כך והרגש אחרת
ואם אספר לך שאני גם כותבת שירים?
אה ולעניין המחירים כדי שלא יראה הכול ורוד
המחיר הוא חברים ובילויים
את שניהם אני לא פוקדת שנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה מחדש לשם מה זה טוב
רותי03/07/2011אם לפי התיאורים שלך את לא השתנית ולא רוצה להשתנות...
לא סתם הגעת להשמנת יתר חולנית -רק את יודעת את הסיבה...
מאחלת לך המשך הנעה והנאה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו לא בין המראה החיצוני
להיולד מחדש03/07/2011והסיכונים הבריאותיים
להיותי אם לילדה אחת המבקשת משפחה גדולה יותר
ורצון פרטי שלי להיות אימא לילד/ה נוספ/ת
לבין להיות אדם אנרגטי
ומטורף לתיאורי
זה שמים וארץ !!
אני בהחלט הולכת להיוולד מחדש
כי הפעם מי שיולד מחדש זה הגוף שלי
את הנפש אני בוראת כל פעם מחדש
משברים בחיי לא חסר לי
ומה שכתבת קצת מעליב
אבל אני מבינה שהפורום הזה יכיל מולי הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי משתתפת בקבוצת תמיכה למנותחים
מקס ברנר03/07/2011שחבריה מנסים ללבן באופן מעמיק מדוע הגיעו למצב של השמנת ייתר חולנית,ומה התמורה שתחול בהם בעקבותיו.ההנחה היא של אחדות גוף ונפש,וראיית הניתוח רק כאמצעי חיצוני המאפשר פסק זמן לשינוי משמעותי.
אני מאמין שכמו שאני רמזתי שכדאי להאט את הקצב,גם רותי מנסה לעודד אותך לראות בניתוח הזדמנות ליותר מהפחתה של מסה.
אנו לא מכירים אותך (עדיין )יותר ממה שסיפרת,ומטבע הדברים אין אנו מכירים את ההסטוריה האישית שלך,אבל בשונה מחלק מהפורומים האחרים יש כאן מין "משפחה מורחבת" שכמנהג הישראלים לא תמיד שומרת על גבולות.
אנו שמחים לראות אותך בינינו,ולהתבשם מכתיבתך,אבל כשמשחקים פינג פונג,הכדור מחליף צדדים כל הזמן,ואנחנו גם מוכנים להיות בצד השיב.חילופי הדעות הם חלק מהתהליך שעוברים כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקצב אינו קשור להורדת המסה
להיולד מחדש03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני אתה חמודוש
להיולד מחדש03/07/2011גרמת לי לנוע בספה
ולתהות על המפגש בשנית
אדבר עם בעלי ואחשוב
בכל מקרה כפי שכתבתי לשולה ממש לא כעסתי על מקס
הייתי פשוט נחרצת להוכיח שזה הכול נכון
והדרך בחרתי הייתה כנראה עגומה לומר שלא אכתוב כאן
אז מבטיחה לא להיות כל כך דרמטית
כפי שמבליח לי לפעמים
תודה על הפרגון
הפורום הזה מדליק
חכם
נעים
מרגיע
מאפשר
מעודד
מחזק
ואני שמחה להיות כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)