מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מלחמה קשהג'נט02/07/2011
שמי ג'נט לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח מעקב לאחר שהסתבכתי עם טבעת שהייתה לי קודם אני רוצה לומר לכם שהמלחמה היום יומית שאני עוברת היא בלתי נסבלת אמנם ירתי כבר 40 קילו בשלושת החודשים האילו אך זה לא שווה את הסבל שאני עוברת כל יומיים בית חולים כאבים איומים כל היום אני רק מקיאה כמעט ולא אוכל כלום ...והכי קשה ההתמודדות אם כל הכאב והקושי לבד..
מקווה שמישהו שקורא את ההודעה ונמצא באותו מצב יצור איתי קשר... מאוד מאוד קשה לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם אני אחרי שרוול ולא מעקף אבל
ליאתול02/07/2011את לא אמורה לסבול , תיגשי לרופא שניתח אותך ושהוא יברר מה בדיוק קורה לך!!!
את לא אמורה לרדת מהר בצורה הזו (של הקאות כאבים וסבל) אל תוותרי על איכות החיים מניסיון שלי אני אומרת לך להילחם בכדי לאזן את התחושות בגוף ולחזק אותו ורק אז תהני מהירידה במשקל!!!
מקווה שעזרתי לך קצת... ממני הדואגת ליאת .
יש בפורום את עופר שהוא בחור מתוק מאוד לאחר מעקף ואני מקווה שהוא גם יגיב להודעה שלך ויצור איתך קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחמה קשה - תגובה
שולה זק02/07/2011שלום ג'נט,
צר לי לשמוע על הסבל שאת עוברת לדבריך.
יש מספר חברי פורום שעברו ניתוח חוזר אחרי טבעת. חלק שרוול וחלק מעקף. תודה לאל אף אחד לא מדווח על בעיות או קשיים.
לא הסברת איזה קשיים יש לך ומה מהות הכאבים. האם כואב לך אזור הניתוח? האם כואב לך כשאת אוכלת? האם את במעקב של דיאטנית, דבר שהוא חשוב ביותר.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואם אוכל אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחמה קשה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה02/07/2011שלום ג'נט
אומנם ניתוחים חוזרים הם יותר קשים אבל לא בצורה שאת מתארת. משהו אצלך לא בסדר. את צריכה לפנות למנתח שלך. לבצע בדיקות כמו גסטרוסקופיה ושיקוף מלא ע"מ לברר את הבעיה. לכל דבר יש לו פתרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)