מלחמה קשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מלחמה קשה
    ג'נט
    02/07/2011

שמי ג'נט לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח מעקב לאחר שהסתבכתי עם טבעת שהייתה לי קודם אני רוצה לומר לכם שהמלחמה היום יומית שאני עוברת היא בלתי נסבלת אמנם ירתי כבר 40 קילו בשלושת החודשים האילו אך זה לא שווה את הסבל שאני עוברת כל יומיים בית חולים כאבים איומים כל היום אני רק מקיאה כמעט ולא אוכל כלום ...והכי קשה ההתמודדות אם כל הכאב והקושי לבד..

מקווה שמישהו שקורא את ההודעה ונמצא באותו מצב יצור איתי קשר... מאוד מאוד קשה לי

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלחמה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומנם אני אחרי שרוול ולא מעקף אבל

ליאתול
    02/07/2011

את לא אמורה לסבול , תיגשי לרופא שניתח אותך ושהוא יברר מה בדיוק קורה לך!!!

את לא אמורה לרדת מהר בצורה הזו (של הקאות כאבים וסבל) אל תוותרי על איכות החיים מניסיון שלי אני אומרת לך להילחם בכדי לאזן את התחושות בגוף ולחזק אותו ורק אז תהני מהירידה במשקל!!!

מקווה שעזרתי לך קצת... ממני הדואגת ליאת .

יש בפורום את עופר שהוא בחור מתוק מאוד לאחר מעקף ואני מקווה שהוא גם יגיב להודעה שלך ויצור איתך קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלחמה קשה - תגובה

שולה זק
    02/07/2011

שלום ג'נט,
    צר לי לשמוע על הסבל שאת עוברת לדבריך.
    יש מספר חברי פורום שעברו ניתוח חוזר אחרי טבעת. חלק שרוול וחלק מעקף. תודה לאל אף אחד לא מדווח על בעיות או קשיים.
    לא הסברת איזה קשיים יש לך ומה מהות הכאבים. האם כואב לך אזור הניתוח? האם כואב לך כשאת אוכלת? האם את במעקב של דיאטנית, דבר שהוא חשוב ביותר.
    תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואם אוכל אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלחמה קשה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/07/2011

שלום ג'נט
    אומנם ניתוחים חוזרים הם יותר קשים אבל לא בצורה שאת מתארת. משהו אצלך לא בסדר. את צריכה לפנות למנתח שלך. לבצע בדיקות כמו גסטרוסקופיה ושיקוף מלא ע"מ לברר את הבעיה. לכל דבר יש לו פתרון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו