מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- להזיז את מחוגי המשקלאורלי04/07/2011
(מחייכת לעצמי)
טוב.. אז גם תורי הגיע..
לא לקטר, קצת להתבאס (והדגש על קצת !)
חשבתי שהכל יהיה קסום ונפלא כמו ה 10 קילו שירדו להם בלי כל מאמץ...
אז עכשיו כנראה צריך להתחיל לעשות משהו..
אשמח להצעתכם.
אני אוכלת עדין ארוחות של חלבונים בלבד, ארוחות או של מעיכה בבלנדר או של לעיסה אין סופית עד כדי מעיכה טוטאלית :)
כולה חודש אחרי הניתוח...
הולכת כל יום כמעט 30-45 דקות הליכה מאומצת...
והמשקל (כמו שלא מעט אמרו פה..) נתקע..
מה אפשר לעשות כדי להבהיר לו שצריך להמשיך לרדת ?
יום נפלא לחיים החדשים
מחייכת כל הדרך
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי החמודה
רוזי04/07/2011חשוב שאת אחרי לאט ובטוחח דרכיך נכונים רק עניין של זמןן ויטמנים לא לשכוח כמובן יום טובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
יושי04/07/2011את ממש או-טו-טו עוברת לתפריט רגיל... ואז זה יהיה יותר קל...
לא יכולה להגיד שאצלי מחוגי המשקל משתוללים לכוון למטה... ממש לא! אבל מיום שעברתי לכלכלה רגילה - יש לי הרבה ירקות במשך היום (שחיכיתי להם...) וזה עוזר! ממה שאני הבנתי על עצמי אני יכולה לאמר לך שהירידה שלי איטית (הכל יחסי...) אבל זה לא סיוט כמו שהיו "דיאטות" כל ימי חיי,,,,,
אז לאט לאט, קחי ת'זמן, זה ירד! ולך יש "פור" מטורף.... הליכה כל יום ???? זה וואוו!!!!!!!!!
בזה אני ממש מקנאה בך- אני לא מצליחה להביא את עצמי להליכה פעמיים בשבוע...
עוד גג 4 חודשים - אנחנו הולכות להיות הדוגמניות של ירושלים..... ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לחץ רק תהיות
אורלי04/07/2011היי יושי,
אני לא בלחץ על הירידה, יודעת שזה נתקע לפעמים, רק תוהה ביני לבין עצמי אם לא צריך לעשות משהו שונה כדי להתחיל לרדת מחדש..
קודם היה הניתוח שעשה את השינוי ובאה הירידה.. אבל אולי את צודקת והשינוי באוכל יזיז את המחוגים שוב :)
אני כל כך נהנית מעצמי.. כך שזה לא בקטע של לחץ כמו בדיאטות הרגילות.. אבל ברור לי שמשהו צריך להעשות כדי שהדברים יתחילו לזוז שוב.. הרי לא לעד נחיה על הקסם של הניתוח :)
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אפרת עוזיאל04/07/2011לא לעשות כלום.
פשוט להמשיך בתפריט הרגיל שלך לשלב הליכות והכל יהיה בסדר .
לא תספיקי לשים לב וה 20 וה 30 קג יהיו מאחורייך .
תהני מהתהליך ואל תתרגשי אם פה ושם את ניתקעת (אני יודעת שזה קצת מבאס)
שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)