החלטתי שאני רוצה גם לעשות נתוח שרול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החלטתי שאני רוצה גם לעשות נתוח שרול
    אירמה
    06/07/2011

שלום לשולה אני מבקרת בפורום שלכם ומקבלת מידע על הנתוח השרוול.אני בת 32 גובה 170 על 130 קילו.ואני חושבת שעומדת בקריטיריונים של נתוח השרוול.כבר ניסיתי דיאטות.הורדתי 30 עד 40 קילו ואז העליתי אותם בחזרה.לפני כשנה התחלתי דיאטה ובמקום לרדת במשקל עליתי.ולאחר מחשבות ארוכות הגעתי למסקנה השניתוח הוא הפתרון היחיד בשבילי.אני אשמח לקבל מימך תדרוך מה עלי לעשות הלאה.תודה מראש אירמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירמה, נכנסת בדיוק ברגע הנכון...

דניאל
    06/07/2011

תקראי את דפי הפורום הראשונים, ותגלי שיש מפגש מחר, באזור השרון.

למפגש הזה מגיעים מנותחים ותיקים שעוזרים למנותחים "טריים" ועונים לשאלות של אנשים כמוך שמתלבטים ועומדים לפני קבלת החלטה.

אין מה להתבייש, תירשמי ותגיעי, יהיה מחכים וטעים.

דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    06/07/2011

לפני הכל תקראי את מדור שאלות נפוצות.לאחר מכן את צריכה לקבוע תור לכירורג מנתח בתחום קיצורי קיבה ליעוץ.
    להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
    מה אזור מגורייך? לאיזה קופה את שייכת? איזה ביטוח יש לך?
    אני מקווה שעזרנו מעט (דני ואני) ונשמח לעזור בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו