מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- החלטתי שאני רוצה גם לעשות נתוח שרולאירמה06/07/2011
שלום לשולה אני מבקרת בפורום שלכם ומקבלת מידע על הנתוח השרוול.אני בת 32 גובה 170 על 130 קילו.ואני חושבת שעומדת בקריטיריונים של נתוח השרוול.כבר ניסיתי דיאטות.הורדתי 30 עד 40 קילו ואז העליתי אותם בחזרה.לפני כשנה התחלתי דיאטה ובמקום לרדת במשקל עליתי.ולאחר מחשבות ארוכות הגעתי למסקנה השניתוח הוא הפתרון היחיד בשבילי.אני אשמח לקבל מימך תדרוך מה עלי לעשות הלאה.תודה מראש אירמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירמה, נכנסת בדיוק ברגע הנכון...
דניאל06/07/2011תקראי את דפי הפורום הראשונים, ותגלי שיש מפגש מחר, באזור השרון.
למפגש הזה מגיעים מנותחים ותיקים שעוזרים למנותחים "טריים" ועונים לשאלות של אנשים כמוך שמתלבטים ועומדים לפני קבלת החלטה.
אין מה להתבייש, תירשמי ותגיעי, יהיה מחכים וטעים.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק06/07/2011לפני הכל תקראי את מדור שאלות נפוצות.לאחר מכן את צריכה לקבוע תור לכירורג מנתח בתחום קיצורי קיבה ליעוץ.
להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך ויחד להחליט איזה ניתוח מתאים לך.
מה אזור מגורייך? לאיזה קופה את שייכת? איזה ביטוח יש לך?
אני מקווה שעזרנו מעט (דני ואני) ונשמח לעזור בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)