מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תפריט דל פחממות ועשיר בחלבון 2שולה זק07/07/2011
תפריט יומי לדוגמא בשבוע זה:
ארוחת בוקר:
כוס חלב או אקטימל דיאט או נס קפה עם חלב (ניתן להמתיק עם סוכרזית)
גבינה לבנה או קוטג' 3%-5% (חצי קופסה- כ 100 גרם)
ארוחת ביניים:
גביע יוגורט 0%-1.5% או מעדן דיאט
ביצה קשה מגרדת דק +כפית כמויונז
ארוחת צהריים:
מרק טחון בבלנדר המכיל: עוף/הודו מבושלים ללא עור או דג + קישוא ודלעת מבושלים
ארוחת ביניים:
כוס חלב או אקטימל דיאט או נס קפה עם חלב
גביע יוגורט 0%-1.5% או מעדן דיאט
ארוחת ערב:
2 גביעי גיל או כוסות ריוויון
גבינה לבנה או קוטג' 3%-5% (חצי קופסה- כ 100 גרם)
או
מרק טחון כמו בצהריים
או
קופסה טונה במים
2 כפות טחינה או אבוקדו
במידת הצורך, ניתן לשלב בתפריט היומי אבקות חלבון, לדוגמא במקרה של הימנעות ממוצרי חלב. (באותה מידה, השימוש באבקת חלבון מומלץ גם לאחר הניתוח).
על מנת להעשיר את התפריט היומי בחלבון, במקרה כגון זה, מומלץ להוסיף כף גדושה (כ- 20 גרם ) של אבקת חלבון לכוס משקה או מרק, שלוש פעמים ביום.
ניתן לקנות ממגוון האבקות הנמצאות בשוק ואשר מכילות לפחות כ- 80% של חלבון נקי ודלות בפחמימות (פחות מ- 10 גרם פחמימות ל-100 גרם אבקה). קיימות אבקות בטעמים או בטעם נייטרלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
אורטל07/07/2011זה אפילו לא מזכיראת התפריט שלי ממה שקיבלתי ברמבם מה את אומרת לי בעצם ליזרוק את שלי ולעשות את זה? או שפשוט כדאי לי להישאר עם מה שהדיאטנית של רמבם נתנה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק07/07/2011זה התפריט ששוש קיבלה בפוריה.
כל בית חולים וכל רופא עם ה"אני מאמין" שלו.
יש רופאים שבכלל לא מבקשים לשמור על דיאטת חלבונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)