היה מפגש מעניין טעים ומלהיב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היה מפגש מעניין טעים ומלהיב
    רותי
    07/07/2011

תודה ללילך ולחגי המארחים - ולהורים החביבים של לילך, שבזכותם חגגנו לה יום הולדת.
    לשולה שופעת המרץ והרעיונות.
    ולד"ר מחג'נה ורעיתו שהעשירו אותנו בידע ובעצות
    ולכולם -הוותיקים שאחרי והחדשים שלפני -
    היה כייף להפגש בסוף העולם שמאלה....
    להתראות במפגש הבא!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפרה עליכם חברים חדשים שלי....

לילך.פ
    08/07/2011

היה כל כך כיף לארח אתכם ולחבק אתכם... אתם תשארו תמיד חלק מחיי!!!
    חגי ואני החלטנו לארח אתכם על בסיס קבוע פעם בשנה... כך שבשנה הבאה ב"ה נזמין אתכם שוב אבל הפעם לפי בקשות חוזרות ונשנות אבא שלי יבשל לכבודכם!

לד"ר מחג'נה כבוד גדול היה לי להכיר אותך מקרוב וגם את האישה המופלאה שלך!
    למקס - תפסיק להתבכיין אתה יורד מעולה ונראה סוף הדרך!
    לשולתינו- את המלכה ואין שנייה לך בלעדיך אנחנו אבודים.

ולשאר החברים אוהבת אתכם מאד מאד מאד ובאמת מכל הלב שמחה שאתם החברים החדשים שלי... אל תשכחו להכנס לפורום מפעם לפעם ואל תשכחו שאנחנו חייבים לשמור על המסורת שהתחלנו לפני שלושה מפגשים...

תודה על כל המתנות הנפלאות הצלחתם להביך אותי ... כי חשבתי מה אני הכי רוצה ליום הולדתי וכל שעלה לי בראש זה שאתם תהיו לצידי... אז שוב תודה על הכל

שמחתי לארח אתכם בסוף העולם שמאלה... נשיקות לילך פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך נהנתי

סיגל
    08/07/2011

תודה על האירוח המקסים,תודה שנתתם לי להצתרף למשפחה הזו.
    נהנתי לפגוש כל אחת ואחד מכם...
    קבלתי המון כוחות להמשך הדרך שרק עכשיו התחילה.
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש מהנה

אורלי
    08/07/2011

מודה שהגעתי למפגש לא ידעתי למה לצפות, אני למודת מפגשי פורום ממקומות אחרים בהם הכרתי את אנשי הפורום, לא פיזית, אך יותר מאשר כאן.

הופתעתי בענק !! החום הפתיחות הרצון להכיר ולעטוף את החדשים, הנתינה מעצמכם לגרום לנו החדשים להרגיש בני בית אפילו שלא הכרתם אותנו ממש טוב...

זה כנראה אופייני רק לנו ה"שמנים" חמי הלב ובעלי יכולת הנתינה הרחבה כל כך.

תודה לילך שפתחת את ביתך (גם אם בקצה העולם) עבורנו להינות לצחוק ולהחכים בחיינו החדשים, תודה לשולה העושה מלאכתה נאמנה מכל הלב ועם רצון להגיע לכל אחד ואחת,
    תודה כמובן לד"ר מחג'נה ואישתו הפלפלית :) שאיפשרו את המגע האישי והאנושי עם הצד הרפואי של הניתוח שלנו, מה שלא תמיד אנו מוצאים אצל המנתחים שלנו.

בקיצור.. כן ירבו :) - בפעם הבאה גם אוכל לבדוק את טיב הסלט :)

סופש נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך ושולה

דפנה
    08/07/2011

הי. אני מתנצלת שלא יכולתי להגיע ולא הודעתי. הביביסיטר הבריזה לי בשניה האחרונה. לילך המון מזל טוב. אני עוד חדשה בעינינים, רק 3 שבועות, עוד לא מכירה את חברי הפורום אבל אתם נשמעים מקסימים. אני לא אפספס את המפגש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפרה עלייך בחזרה....

דניאל
    08/07/2011

תודה על האירוח המדהים, כרגיל....

כולנו נצטרף למאבק לסלילת הכביש לביתכם, מתי שתרימו את הנס, (או הנס-קפה).

היה כיף לראות את השינוי המדהים שחל באנשים, אני פוגש אנשים שראיתי לפני חודשים מספר, אבל במציאות: רואים בני אנוש אחרים.

לכל החדשים שעומדים לפני הניתוח : אני מקוהה שראיתם מה שרציתם לראות, ראיתם אנשים שהיו במצבכם, ממש לא מזמן, והיום נראים אחרת, מרגישים אחרת, והרוויחו את חייהם בחזרה, בהצלחה לכם, בשנה הבאה, אצל לילך בבית, אתם תקבלו את "החדשים" ותראו להם תמונות שלכם מהמפגש הקודם, ואף אחד לא יאמין......

תודה לעלמה זק.......
    סליחה... לשולה זק - שבלעדיה , שום דבר לא היה קורה.
    מספר האנשים שאמרו אתמול שהם חייבים לשולה את חייהם, מעמיד אותה בדרגה אחת עם הרב פירר. תבורכי.

תודה לוותיקים שממשיכים לפקוד את המפגשים האלה ולהעביר לחדשים מנסיונם, לא רוצה לנקוב בשמות כי אני בטוח אשכח מישהו.

תודה לד"ר מחג'נה ורעייתו הלבבית , הגעתכם למפגש הזה לא נלקחת כמובן מאיליו,
    הסבלנות ואורח הרוח, המענה הסבלני לשאלות שלעיתים לא כל כך נעים לענות עליהן והחיוך התמידי על פניכם האירו את המפגש כולו, תודה לכם.

ולבסוף: תודה לחגי ש"סבל" אותנו, תודה למחשב שלכם, שבלעדיו לא הייתי יכול לטעון את הסוללה של האייפון שלי, ותודה מראש לאבא של לילך על המפרום שאני עומד לאכול בקרוב....

שלכם,
    דניאל ואלונה - הרזים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל מה עוד אפשר לכתוב אחריך

שולה זק
    08/07/2011

דני'לה...כהרגלך - מציתי את הכל בכמה משפטים.
    מודה...הבכת אותי בדבריך ותודה מעומק ליבי על הפרגון והחום.
    אבקש להדגיש....ה"פורום" זה הכח המניע אותי ואת כולם. נפל בחלקי להכיר אנשים נפלאים, מיוחדים - בקיצור מ ש פ ח ה וראינו זאת אתמול ב"סוף העולם שמאלה".
    גאה במשפחתי המורחבת ואוהבת את כולכם
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל הצחקתה אותי...

לילך.פ
    08/07/2011

אשמח לרתום את אבי לארוחה טריפוליטאית לאור נרות באחד מערבים הקרובים בשמחה... ולגבי השביל עדיף שישאר ככה .. כמה שפחות רכבים אנחנו אוהבים סביבה ירוקה... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו