מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לגמרי אני מרגישה אאוטסיידרית היוםיושי08/07/2011
שלא הייתי אתמול- שגם ככה אני שיא מבואסת מזה! אולי לא כדאי לחכות שנה שלמה עד המפגש הבא? שולה?!
נראה שהיה לכם שיא הכייייף!
סופ"ש נפלאאאא
:)
איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא לבד...
צנובר08/07/2011גם אני מבואס שלא יכולתי להגיע אתמול, אבל יש לי סיבות טובות. אני בלונדון, ומקווה לפגוש לפחות חלק מכם באחד מביקורי הקרובים בארץ.
שיהיה לכולם רק טוב, ובהצלחה.
אגב, כנראה שבאנגליה אין סוכרת. מאד קשה למצוא כאן מוצרים ללא סוכר. מסתבר שישראל היא גן עדן מבחינה זו בהשוואה לאנגליה.
עדיין לא מצאתי יוגורט ללא סוכר, שתייה לא תוססת (שאסורה לנו), חטיפי גרנולה וכאלה, בקיצור כשאבוא לביקור אחזור לכאן עם מזוודה מלאה בכל טוב.
אפילו אבקת מרק נורמלית מצאתי רק של אוסם ותלמה (קנור). מה הם אוכלים האנגלים האלה? טוב בוודאי עוד אלמד את כל הסודות כאן, וכנראה שאצטרך להכנס לאתר שאני מפתח על מנת למצוא מתכונים בלי סוכר...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודינקה - תגובה
שולה זק08/07/2011אתה לא מתאר לעצמך כמה היית חסר אתמול. אתה ולביאה הייתם "עריקים" והרגשנו בחסרונכם.
שמע: מקסי - ישר הדבקתי לו פתק זיהוי...שידעו שהוא האחד והיחיד....נראה שיגעון, ירד יפה, ומרגיש מעולה.
דני ואלונה - רוזמת אותם לקורס דוגמנות....נראה כאילו אך זה נשאו.
עופר, במבינו שלנו, עוד מעט נוציא צו הבאה....לא ניתן לזיהוי....רק לפי הסיגריה קלטתי אותו חחחח.
רוזי - קונה בגדים במחלקת ילדים במשביר לצרכן - אבל ממשיכה לקטר שהיא שמנה ורוצה מעקף...יעבור לה.
ליאור וסיגל מדהימים. ליאור נראה טוב ויפה כרגיל למרות שאין צמה (למגינת ליבי) וסיגל קורנת מאושר... בטן עגלגלה - אבל ען רישיון!!!!
נעמי מלכתנו תרתי משמע בגיל ב- BMI ההתחלתי ובהישגים - 64 קילו פחות. בלתי ניתנת לזיהוי.
אפי אלון - במבינו מס' 2...דוגמן!!!!
והגענו ליפה בנשים - לילך. המילים מחווירות לידה. יפה, כמעט חטובה והאחת והיחידה.
מל התחזקה. יורדת יפה והולכת "אנגז'ה" עם מקסי באופן קבוע להרצאות במלב"י.
אפרת עוזיאל בדרכה של רוזי למחלקת הילדים במביר לצרכן.
ליאתול "טוחנת" את הדיאטנית שלה ואת מקסי אבל נראית נהדר. מאז המפגש בנתניה ירדה משמעותי.
מקווה שלא שכחתי משהו..... (בגילי המופלג זה קורה)ואם כן מיד אכנס ואוסיף.
אז דודינקה....חסרת בהוף שלנו.אני מקווה שתשמור על קשר הדוק ובביקורי המולדת לא נפספס אותך.
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)