מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עודאפרת עוזיאל08/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי שהיה זקוק להשוואה
מקס ברנר09/07/2011כי לא הבאתי תמונה למפגש.צולם בנובמבר 2010.נחשו מי אני מהמצולמים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי אתה בדרך להיות גם
לילך.פ09/07/2011יפה וגם אופה... תמשיך ככה...אתה נראה מ ע ו ל ה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון החידה
מקס ברנר09/07/2011בתמונה מלפני הניתוח מופיעים 7 מצולמים:4 מהם נשים ואחד ילד.מבין שני הגברים-האם אני המלצר, או הגבר המרשים בחולצת 6X מתפוצצת בכרס ?
השוואת גון השיער,והמצח הגבוה לתמונה מלפני יומיים,תאפשר לקבוע החלטית שלא אני המלצר !
וללילך-תודה על הפרגון.אילו הייתי בת 18 עם חברררר חדששששש הייתי זקוק יותר לקריאות התפעלות.במצבי הנוכחי אני מברך על כל מילותייך החמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היופי לפני שבא מבחוץ הוא בא מבפ
ליאתול10/07/2011מבפנים.
לדעתי האישית אתה מסוג האנשים שלא משנה כמה אתה יפה או כמה אתה שוקל אתה בהחלט בלתי נשכח!!!!
אתה נראה טוב (הרבה יותר טוב מהמפגש הקודם) ואם לא החמיאו לך מספיק אז אני גם אומר לך שאתה נראה צעיר ב15 שנים מהמפגש הקודם.
בקיצור אתה מה שאתה ואתה מיוחד.... מכל הלב ליאת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה לא יכול להיות!!!
ציפיטפוט10/07/2011זה שני אנשים שונים לגמריי!!!
ווואו באמת כל הככבוד!! מדהים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
רוזי14/07/2011פשוט כיף לראות אותך אתה ניראה נהדר מאושר ומקווה גם הבריאות תמשיך ככה שזה לא גימר לעולם שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר יקירנו
יושי11/07/2011אני נשבעת שאני לא מבינה למה אתה עדיין מתאר את עצמך כשמן... אז זהו ש- לא! ת'שמע- אני לא הייתי במפגש (שיא הפסדתי...) ולא ראיתי במציאות- אבל לדעתי ולפי מה שאני רואה בתמונות (ובעיקר לאור ההשוואה....) פשוט: וואו!
תרשה לי לי להאיר את עינייך ששמן אתה כבר לא! או שהתמונה עושה לך טווווב..........
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הפסדת והעובדות מדברות בעדן
מקס ברנר11/07/2011עם 117 קילו וBMI 38 אני לא רק שמן אלא בהשמנת ייתר חולנית.התמונה מחמיאה.אין ספק שהיה יותר גרוע !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)