מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קופת חולים מאוחדתדניאל נחמיאס10/07/2011
בתאריך ה- 10 ביולי 2011 הייתי אמור לעבור ניתוח שרוול קיבה בבית חולים אסותא חיפה.
תאריך זה נקבע לאחר שלל בדיקות וטפסים שמולאו על ידי גורמים שונים במשך שבועות רבים.
הניתוח היה אמור להתבצע על ידי ד"ר עסליאה שהינו רופא הקופה, וזאת בהתייעצות עם מזכירת סניף נהריה.
לאחר הגשת כל המסמכים הרלוונטיים ואישור הניתוח על ידי קופת החולים, קיבלתי 2 התחייבויות.
1. לטובת בית החולים אסותא חיפה
2. לטובת הרופא המנתח.
ביום הניתוח התיצבתי בבי"ח אסותא בשעה שנקבעה, פקידות הקבלה דרשו ממנו כרטיס אשראי על מנת לחייבני בגין שימוש בסיכות, דבק וסכין בסכום של -.30000 ₪.
מיותר לציין שסכום כזה אין באפשרותי לשלם, ובטח לא בהתראה קצרה כל כך.
ברצוני להוסיף, כי אני מבוטח בביטוח "שיא", וכי נאמר לי במפורש על ידי מזכירת הסניף, כי ההשתתפות העצמית שלי בניתוח היא -.897 ₪, אותם שילמתי ביום קבלת ההתחייבות.
למרות ששאלתי, ובררתי מראש, נאמר לי שזו ההשתתפות היחידה שלי בניתוח.
מזכירת הסניף ביום הניתוח לא היתה בסניף, הסניף היה סגור בין השעות 13 – 16. הניתוח שנקבע לשעה 15, לא בוצע, וכשהצלחתי ליצור קשר טלפוני עם המזכירה ששהתה בחופשה, נאמר לי שעלי לשלם את הסכום, ואקבל החזר.
בשביל מה אנחנו משלמים סכומים כאלה לביטוחים משלימים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים מאוחדת - תגובה
שולה זק10/07/2011דניאל שלום,
צר לי על מה שעברת היום
בשבוע האחרון אתה המבוטח השלישי של מאוחדת שמקבל בום ובוקס בפרצוף מהקופת חולים מאוחדת.
מעבר למה ששוחחנו בטלפון, קצרה ידי להושיע. אז אל תוותר כתוב לכל הגורמים הרלוונטיים כולל לאגודה לזכויות החולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רחל09/12/2013מה בסוף עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים מאוחדת
סוניה09/12/2013שלום דניאל, גם לי עשו אותו תרגיל לפני 3 שנים באסותא ת"א. למזלי היה מי ששילם עבורי. אל תוותר גם אני לא וויתרתי וקיבלתי החזר. אם אני לא טועה זה 75% מהסכום. הסכום הסופי נקבע רק אחרי הניתוח לפי כמות הסיכות והדבק. בזמנו ניהלתי עם מאוחדת ממש מלחמה ופניתי לפניות הציבור ומשרד הבריאות. שילמתי אז בערך 18,000 ש"ח. אם יש לך ביטוח פרטי הוא ישתתף איתך. אם לא תנסה בציבורי שמעתי שבבית חולים זיו בצפת ובוולפסון חולון התורים קצרים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)