מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתחילה בתהליכיםאמא11/07/2011
שלום,
החלטתי לעבור ניתוח בריאטרי - BMI 40 . קיבלתי הפנייה מרופא המשפחה ואני צריכה לקבוע תור לרופא כירורג. ברשימת הרופאים של מכבי מופיעים כירורגים בלבד - ולא כירוג בריאטרי. היתי רוצה ללכת לאותו רופא שהוא גם ינתח אותי. האם זה אפשרי במסגרת מכבי?
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות סיכות לניתוח
PAZIT11/07/2011התחלתי לברר לגבי התהליך של השרוול שברצוני לעשות הדרך המהירה והקצרה דרך מדיקל סנטר משהו יודע כמה עלות של סיכות לניתוח אני פוחדת שיצא לי סכום ענקי!!!!!!!!!(למרות שהבנתי שכללית משלמת 90% מכל סיכה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית לברר בקופה ?
מקס ברנר11/07/2011זה משתנה מקופה לקופה וממשלים למשלים.האביזרים הניתוחיים עלולים לעלות ברוטו עד 15000 ש"ח.הקופה תחזיר עד 10000.מכאן ואילך יש מרחב של אי וודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
אפרת עוזיאל17/07/2011פזית זקוקה לתשובה ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאותה שאלה או לשאלה אחרת ?
מקס ברנר17/07/2011כי אם זה לאותה שאלה-אופתע אם שולה יודעת לתת תשובה יותר מדוייקת.היא הרי לא מנהלת חשבונית ב"כללית" או במדיקל סנטר.
אבל תפתיעו אותי !ואולי בכלל זו שאלה אחרת ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי במדיקל
נטלי א17/07/2011דרך הכללית והכל עלה לי 12,500 ומומחזר 90 % במידה ויש לך פלטיניום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות - תגובה
שולה זק18/07/2011חברים יקרים
אנחנו לא שותפים לנושא הכלכלי של מוסד זה או אחר בקביעת תמחור ועלויות.
את המידע המיהימן ניתן לקבל במוסד הפרטי שבחרתם ולקבל את העלויות . זכרו הכל כפוף לקופה שאתם חברים בה ולסוג הביטוח שבידיכם.
מה שברור ובטוח - הניתוחים הם ללא עלות כספית - פרט למחיר טופס התחייבות של 27 ש"ח לערך - למי שעובר ניתוח בבית חולים ציבורי.
אנא חסכו מאיתנו את "ההתחרבשות" הכספית כי אין בידנו לא מענה אבסולוטי ולא אפשריות סבסוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מנתח
שר13/07/2011בחירת המנתח תלויה בהרבה גורמים ומשתנים - אולי קודם תגידי לנו מאיזה אזור את בארץ? צפון? מרכז? דרום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה בתהליכים - תגובה
שולה זק18/07/2011שלום לך,
איפה את גרה? לא יתכן שיש רק רופא אחד ברשימתך.
תתני מעט פרטים ונוכל לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)