מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממש בדיכאון אולי אם מישהו .....אריאלה13/07/2011
שעבר מעקף ידבר איתי זה יעזור לא יודעת כבר, הרעב ממשיך להציק , זה יותר געגעועים ללעיסת אוכל, ובכלל אני מרגישה שנכנסת לדיכאון ,החבים שלי אומרים לי לא נורא זה יעבור וזה עוד יותר מטריף אותי,לא בא לי לצאת הייתי אדם שמאוד אוהבת לצאת להיות עם אנשים ועכשיו מרגישה שאין לי אנרגיות לכלום,חשבתי על קבוצת תמיכה אם יש בתל אביב. מיואשת לגמרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא לועסת אוכל..... - תגובה
שולה זק13/07/2011אריאלה יקירתי מה מונע ממך לאכול וללעוס אוכל?
תעשי זאת בכייף אומנם לא בכמויות כמו בעבר אבל לאכול ובתאבון.
יש קבוצת תמיכה במלב"י באסותא תל אביבאם תצרי עימי קשר את לך את הטלפון של עופר שעבר מעקף לפני שנה ומאושר. אוכל ולועס מהכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אריאלה
יושי14/07/2011אני אמנם אחרי שרוול ולא מעקף אבל זה די אותו דבר.... את לא לועסת בגלל שאת סמוכה לניתוח? כמה זמן מהניתוח? אני יכולה להגיד לך שהיה לי "משברון" בימים הסמוכים לניתוח של "למה הייתי צריכה את זה...." כי ריחמתי על עצמי שלא יכלתי לאכול... וזה צ'יק צ'ק עובר- תקופה ואז החגיגות מתחילות... סלט נלעס, פתית, אפילו קורנפלקס... והכל בכמויות של שמינית ממה שפעם.... איזה כיף זה!!
אז את עוד תצאי ותבלי ותאכלי במסעדות... הכל עניין של זמן!
וכמו שאני אומרת לילדים שלי: סבלנות- לא קונים בשום חנות............
ובאמת קבוצות תמיכה אולי יעזרו לשפר את המצב רוח..... יאללה- תני חיוך!
איה (אם תרצי aya ergas בפייס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידו נפלתם על הראש ?
לילך.פ14/07/2011אנשים עושים שמניות באויר בכדי להגיע למצב של לקבל את הניתוח הזה ... ולעבור אותו בשלום! והנה את אחרי תודה לאל , עברת הכל בשלום ויש לך התמודדות קטנה עם קיבה חדשה ואת מתבכיינת ? להרגע מייד זה זמני לחלוטין!
עשית משהו לעצמך אחרי שנים של הזנחה אני מתארת לעצמי אז תדעי שזה זמני... עוד תלעסי עד שימאס לך מבטיחה!
לא לשקוע בשום דיכאון בבקשה ... תסתכלי קדימה שתוך 3=4 חודשים את נראת מצויין מרגישה מצויין חיה את החיים ולא תקועה מול המקרר... שינוי גישה !
תפסיקו עם הרחמים העצמיים האלה כאילו לא תאכלו יותר זה זמני נקודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאראלה יקרה
רוזי14/07/2011נכון צודקת יש שיברון קטן עשית משהו למענך ענקי את גדולה מהחיים קבלי זאות באהבה ואם את לא עובדת זה הזמן להתחיל לחפש להיות עסוקה ולא לחשוב מה אכלת לפני הניתוח עוד מעט תיהיה ירידה ענקית ותיראי תוצאות מדהימות יש לנו חברים כאן שעברו מעקף מקווה בהמשך שיחיענו לך אני עברתי שאראול לפני שנה וחצי ירדתי 30 קילו מאושרת מאוד בעקבות סכרת גבוהה לחץ דם ואסמתית קשה חשיבה חיובית תצאי לטייל העולם יפה בחוץ יותר מהאוכל תאמיני לי שבת שלום חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה
רוזי14/07/2011דברי איתי רוזי זבטאני גם בפייס 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)