ממש בדיכאון אולי אם מישהו .....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממש בדיכאון אולי אם מישהו .....
    אריאלה
    13/07/2011

שעבר מעקף ידבר איתי זה יעזור לא יודעת כבר, הרעב ממשיך להציק , זה יותר געגעועים ללעיסת אוכל, ובכלל אני מרגישה שנכנסת לדיכאון ,החבים שלי אומרים לי לא נורא זה יעבור וזה עוד יותר מטריף אותי,לא בא לי לצאת הייתי אדם שמאוד אוהבת לצאת להיות עם אנשים ועכשיו מרגישה שאין לי אנרגיות לכלום,חשבתי על קבוצת תמיכה אם יש בתל אביב. מיואשת לגמרי!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה את לא לועסת אוכל..... - תגובה

שולה זק
    13/07/2011

אריאלה יקירתי מה מונע ממך לאכול וללעוס אוכל?
    תעשי זאת בכייף אומנם לא בכמויות כמו בעבר אבל לאכול ובתאבון.
    יש קבוצת תמיכה במלב"י באסותא תל אביבאם תצרי עימי קשר את לך את הטלפון של עופר שעבר מעקף לפני שנה ומאושר. אוכל ולועס מהכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אריאלה

יושי
    14/07/2011

אני אמנם אחרי שרוול ולא מעקף אבל זה די אותו דבר.... את לא לועסת בגלל שאת סמוכה לניתוח? כמה זמן מהניתוח? אני יכולה להגיד לך שהיה לי "משברון" בימים הסמוכים לניתוח של "למה הייתי צריכה את זה...." כי ריחמתי על עצמי שלא יכלתי לאכול... וזה צ'יק צ'ק עובר- תקופה ואז החגיגות מתחילות... סלט נלעס, פתית, אפילו קורנפלקס... והכל בכמויות של שמינית ממה שפעם.... איזה כיף זה!!
    אז את עוד תצאי ותבלי ותאכלי במסעדות... הכל עניין של זמן!
    וכמו שאני אומרת לילדים שלי: סבלנות- לא קונים בשום חנות............
    ובאמת קבוצות תמיכה אולי יעזרו לשפר את המצב רוח..... יאללה- תני חיוך!
    איה (אם תרצי aya ergas בפייס)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידו נפלתם על הראש ?

לילך.פ
    14/07/2011

אנשים עושים שמניות באויר בכדי להגיע למצב של לקבל את הניתוח הזה ... ולעבור אותו בשלום! והנה את אחרי תודה לאל , עברת הכל בשלום ויש לך התמודדות קטנה עם קיבה חדשה ואת מתבכיינת ? להרגע מייד זה זמני לחלוטין!

עשית משהו לעצמך אחרי שנים של הזנחה אני מתארת לעצמי אז תדעי שזה זמני... עוד תלעסי עד שימאס לך מבטיחה!

לא לשקוע בשום דיכאון בבקשה ... תסתכלי קדימה שתוך 3=4 חודשים את נראת מצויין מרגישה מצויין חיה את החיים ולא תקועה מול המקרר... שינוי גישה !

תפסיקו עם הרחמים העצמיים האלה כאילו לא תאכלו יותר זה זמני נקודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אראלה יקרה

רוזי
    14/07/2011

נכון צודקת יש שיברון קטן עשית משהו למענך ענקי את גדולה מהחיים קבלי זאות באהבה ואם את לא עובדת זה הזמן להתחיל לחפש להיות עסוקה ולא לחשוב מה אכלת לפני הניתוח עוד מעט תיהיה ירידה ענקית ותיראי תוצאות מדהימות יש לנו חברים כאן שעברו מעקף מקווה בהמשך שיחיענו לך אני עברתי שאראול לפני שנה וחצי ירדתי 30 קילו מאושרת מאוד בעקבות סכרת גבוהה לחץ דם ואסמתית קשה חשיבה חיובית תצאי לטייל העולם יפה בחוץ יותר מהאוכל תאמיני לי שבת שלום חמודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאלה

רוזי
    14/07/2011

דברי איתי רוזי זבטאני גם בפייס 0503337236

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו