מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לילך בשבילך לבקשתךאפרת עוזיאל13/07/2011
לפני בדיוק תשעה חודשים עם ירידה של 49 קג (למי שלא מזהה אני השמאלית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרתוש... את
לילך.פ14/07/2011נראת היום כמו אחות הצעירה של הדבה בתמונה... את חייבת לערוך את התמונה הנ"ל להוציא רק את עצמך ולשים ליד תמונה שלך מהיום ! וגם להגיש כזה למנתח שלך! שיהיה לו במה להתגאות... הלוואי עליי...
מבטיחה שאם אגיע למימדים שלך היום עד לשנה הבאה במפגש הבא אני עושה לכם הופעת ריקוד בטן מקצועי... אבל רק אם ד"ר מחג'נה גם יגיע :) ומקס ידרבק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת היקרה
רוזי14/07/2011באמת אני מקבלת צמורמרת כול פעם מחדש כשמעלים תמונה את פשוט אישה יפה אישיות מדהימה מי שמכיר אותך ואני מקווה בשבלך ובשבלנו שנצליח לשמור על הקיים אישה יפה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל14/07/2011נשמה שלי תודה רבה רבה אני אוהבת אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אפרת עוזיאל14/07/2011תזכרי את מבטיחה את יודעת מה אני אפילו יצטרף כי אני באמת רוקדת ריקודי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אדרבק,ושולה-אם הפורום
מקס ברנר14/07/2011תופיע במחרוזת משירי אום-כולתום-כולל ביצוע נדיר של "אינתי עומרי"
רק מה-אם תיסחפי עם הדיאטה,ותקבלי גזרה גברית,דוקרנית ונטולת חמוקים כמו הגיבורה שלכן (מנצחת" לרדת בגדול ") אפשר כבר להזמין את אלון גל לרקוד ריקודי בטן-זה יהיה אירוטי באותה מידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגלגלת מקסי אתה אדיר
שולה זק14/07/2011אלון גל יזמר....זה העיסוק החדש שלו
הוא אפילו פנוי...חחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתוש... את - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2011אשמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מחגנה
אפרת עוזיאל15/07/2011אם אתה מבטיח לבוא אני מבטיחה לרקוד אבל כל זה כשלילך תגיע למשקל היעד שלה.
ולך מקסי אל דאגה אני לא רזה מידי ואני לא אלון גל מבטיחה לך.
יש לי הרבה מה להוזיז ואני רוקדת יפה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אפרת עוזיאל16/07/2011מה דעתך עשינו עסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו היתה אזהרה ללילך
מקס ברנר16/07/2011במקרה שלך אפרת ראינו, שגם אחרי שהורדת 50 קילו יש עוד מה "להרטיט" בריקוד.
אבל לילך.פ עוד בתחילת הדרך,ואם תוריד גם היא 50 קילו, ותפתח שרירים,היא עלולהלפתח חזות גרומה וצפודה שאינה יאה לריקודי בטן !מה יגידו הילדים חובבי השדיים שלה אם אלה ייעלמו פתאום ? (השדיים-לא הילדים...)
כמו שהעירה לילך פעם לדני-כשאתה מגיע לשם מ120,130 או 150 קילו כדאי להזהר לא להראות חולני עוד לפני ההגעה למשקל היעד.זה לא כמו מי ששקל 65 או 75 כל חייו הבוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלונה תעשה קולולולולו
דניאל15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
אפרת עוזיאל15/07/2011חחחחחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצא את ההבדלים
אפרת עוזיאל15/07/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)