מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה גם לרופאים. אנא תשובה מהירהדפנה14/07/2011
שלום לכולכם. אני חודש אחרי הניתוח ולאחרונה יש לי תחושת בחילה קלה כשאני שותה.
האם זה הגיוני? האם זה עובר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניח שזה קורה כשאת שותה מים ?
מקס ברנר15/07/2011הרבה משרוולים מתלוננים על טעם מתכתי בשתיית מים.אם זה המצב-מים בטעמים בד"כ ייפתרו הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גם לרופאים. אנא תשובה מהירה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2011זו תופעה ידועה ולרוב חולפת עם הזמן. ההצעה של מקס טובה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתייה
מ16/07/2011האם אי פעם יהיה אפשרי לשתות יישרות אחרי אוכל , או תוך כדי ? או זה יהיה הרגל לכל החיים? שזה בסדר ומחיר סביר...
לפני הניתוח הייתי שותה הרבה מים , היום עם כל המאמצים אני שותה בקושי בקבוק קטן ביום, וזאת אחרי כחודשיים מהניתוח וירידה של 17 קילו.
ומה לגבי שתיית מוגזים, והדגש על בירה , לא בקמויות כמובן... האם זה איסור מוחלט או יהיה אפשר לשתות קצת אחרי תקופה מסוימת ? ומה הסיבה העיקרית לאיסור שתיית מוגזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתייה - תגובה
שולה זק16/07/2011לא ציינת איזה ניתוח עברת.
לגבי השתיה יש תשובות בשאלות הנפוצות.
יש מנותחים שיכולים לשתות ולאכול כבר חודשים ספורים אחרי הניתוח. זה מאד אישי.
יש ששותים שתיה מוגזת ללא בעיות.
הגז מנפח וגם גורם ללחץ הגורם לכאבים.
שתיית בירה - תוכל ללגום בירה. לא בכמויות . בכלל בירה ואלכוהול מכילים הרבה קלוריות.
לפי מה שאתה כותב - כמות השתיה שאתה שוטתה ביום מזערית. אתה חייב לשתות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול, תודה
מ16/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייק ענקי על השאלה
הדר16/07/2011אני כבר 4 וחצי חודשים אחרי שרוול...ולא שותה ואוכלת ביחד כי זה ממש גורם לי לבחילה..
בקשר לבירה-אני מחכה לתשובה מהמנתח שלי...נראה לי אבל שכמו שלא טוב המוגז כך גם הבירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)