שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    09/01/2008

הbmi שלי עומד כרגע על מעט יותר מ-40 ורופאת המשפחה שלי הפנתה אותי למרפאה שלכם בנוסף להתחלת טיפול ברדוקסיל.
    אני שוקלת ברצינות ניתוח ללא קשר לתוצאה בשימוש בכדורים. הסיבה היא שב25 שנות חיי רזיתי והשמנתי חזרה כל כך הרבה פעמים, שאני כבר מיואשת. יש לציין שאחרי השלות קילוגרמים מסיביות הם חזרו בחזרה כפליים כך שמבחינה סטטיסטית יותר כדאי לי להישאר במשקלי הנוכחי ולא לרזות כיוון שעוד חמש שנים אני אמצא את עצמי לא מסוגלת ללכת. אולי אני דרמטית מדי אך בסופו של דבר אני פשוט מנסה למצוא פתרון לטווח הארוך.
    בכל אופן, נקבע לי תור לסוף אפריל, וקראתי על בדיקות שיש לבצע טרם ניתוח. האם כדאי לי לבקש מרופאת המשפחה שלי הפניה לבדיקות הנ"ל או לפחות לחלקן על מנת לזרז את התהליך בעוד אני מחכה לפגישה?
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לפני ניתוח

שולה זק
    09/01/2008

שלום לך אורית
    לא ציינת לאן נקבע לך תור.
    אשמח אם תצרי עימי קשר ואשתדל לעזור לך.
    בברכה,
    שולה
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/01/2008

לא הבנתי למה נקבע לך תור כל כך רחוק.
    אם תרצי, אוכל לראות אותך בזמן הקרוב במרפאתנו בבית חולים רמב"ם. יש לי מרפאה כל יום שני בשעה 12 ורביעי בשעה 9. אשמח לקבל אותך
    מספר המזכירה הינו

048541831

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו