צעד קדימה שניים אחורה בתחילת הדרך.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צעד קדימה שניים אחורה בתחילת הדרך.
    אביבה
    17/07/2011

שלום שמי אביבה וכמעט החלטתי סופית כי התשובה להשמנת יתר האישית שלי היא ניתוח בריאטרי (יש לי bmi מעל ל40, סובלת מלחץ דם גבוה שמאוזן תרופתית ולאחרונה נתגלו ערכים גבוהים בבדיקת גלוקוז ). בבירורים שערכתי דרך קופת חולים כללית נאמר לי כי כל עניין הניתוחים ן בבדיקה לצורך הקמת וועדה וכו' . שאלית היא האם יש דרך לקצר את הנוהלים? ושאלה שנייה מהי בערך עלות הניתוח דרך ביטוח משלים?
    ועוד שאלה האם זה באמת הפיתרון הנכון או הפיתרון ה"קל"?
    כפי שאמרתי רק בתחילת הדרך ועןם הרגשה של צעד קדימה לעבר הניתוח ועוד שני צעדים אחורה בשל הפחד מהניתוח (היי אני אימא לשתי בנות שעדיין מאוד זקוקות לי.
    אביבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני....

סיגל
    17/07/2011

ברור שיש חששות אבל בואי ונפתור אותן אחת אחת.
    1. מעל 40 bmi הניתוח לא עולה כלום .אני נותחתי דרך הכללית .צריך רק טופס 17.
    2. אם יש לך חששות מה יקרה לבנותיך היקרות...תסתכלי סביב ותשאלי את עצמך מה איתן עכשיו?האם את מסוגלת לשחק ולהשתולל איתן?לשבת על הדשא?ולקום?לרוץ אחריהן? אני לא הייתי מסוגלת וזה היה גורם משמעותי בהחלטה.
    3. יש פה בפורום המון!!!!!!!!!!! אנשים שחששו מהניתוח אבל עברו אותו ומרגישים שנולדו מחדש.
    המון הצלחה בהמשך...חבל על כל יום שמן שעובר.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עם כללית בחיפה וגליל מערבי

שולה זק
    17/07/2011

אין שום בעיה עם הניתוחים ושום דבר לא נמצא בבדיקה.
    הניתוחים מבוצעים בכל הארץ בבתי חולים ציבוריים ופרטיים.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים. ול]פי מה שרשמת את בקריטריונים.
    תעייני במדור שאלות נפוצות. בדברי הכותבים כאן ותראי שזו אכן הדרך הנכונה להבריא ולנהל אורח חיים איכותי ובריא.
    כולנו נשמח לעזור, לעודד ולכוון.
    את מוזמנת להתקשר בכל עת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו