דחוףףףףףףף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה

נונה
    18/07/2011

האמת הוא שאל אותי אאיזה ניתוח אני רוצה לעשות אמרתי לו שרוול אומר לי בסדר נתן לי דף עם פירוט של בדיקות סימן כמה את הוושט לא סימן אמרתי לו אבל אמרו לי שאני צריכה לעשות הוא אומר לי את לא צריכה לעשות ואז אמרתי לו מה עכשיו אומר תעשי את הבדיקות ואנחנו כבר נתקשר אליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףף
    נונה
    18/07/2011

שלום אני בת 25 עם bmi של 48 ..
    הלכתי היום לד"ר אמנון אובנת המקסים שהוא נתן לי לעשות מספר בדיקות כגון : בדיקות דם מקיפות אולטרסאונד בטן עליונה א.ק.ג וצילום חזה .. הוא לא ביקש ממני עלשות את הבדיקה המייגעת עם הבריום והשיקוף מה זה אומר ?....... יש לציין שברצוני לעבור ניתוח שרוול ... עכשיו יש לי עוד שאלה הוא אמר שהם כבר יתקשרו אליי מה זאת אומרת שנאי לבנתיים עושה את הבדיקות והמ ? פשוט מחכה להם ? וכמה זמן לוקח עד שקובעים לתרום ניתוח ? או תור לניתוח ? כמה זמן זה לוקח אשמח אם תענו לי על התשובות אני מבולבלת נורא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףף

הוספת תגובה

• דחוףףףףףףף - תגובה

שולה זק
    18/07/2011

אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא המטפל עם הבדיקות שקיבלת ולראות שיש לך אכן את כל הבדיקות.
    צילום וק"ת (ושט, קיבה, תריסריון) זה צילום חובה.
    את סוג הניתוח המנתח יקבע יחד איתך לאחר שתגיעי עם כל הבדיקות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נונה

ציפיטפוט
    18/07/2011

באמת מוזר שלא ביקש ממך את הבדיקה של השיקוף,
    קודם תעשי את כל הבדיקות, ולקראת הסוף תתחילי להתקשר אליהם ולשאול מה קורה עם תאריך... רק בנדנודים זה עובד.....
    אגב אק"ג ודם - ביקשו ממנו שוב כי צריך מעודכן של אותו חודש.
    בכל מקרה בהצלחהההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

נונה
    18/07/2011

שאלתי במפורש את דוקטור אמונן אבנת אם אני צריכה לעשות צילום וושט קיבה עם הבריום אמר לי לא צריך במפורש האם עליי לחשוש מכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נונה - תגובה

שולה זק
    18/07/2011

נשמע מאוד מוזר.
    תבררי גם מול רופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו