מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
לשולה
נונה18/07/2011האמת הוא שאל אותי אאיזה ניתוח אני רוצה לעשות אמרתי לו שרוול אומר לי בסדר נתן לי דף עם פירוט של בדיקות סימן כמה את הוושט לא סימן אמרתי לו אבל אמרו לי שאני צריכה לעשות הוא אומר לי את לא צריכה לעשות ואז אמרתי לו מה עכשיו אומר תעשי את הבדיקות ואנחנו כבר נתקשר אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףנונה18/07/2011
שלום אני בת 25 עם bmi של 48 ..
הלכתי היום לד"ר אמנון אובנת המקסים שהוא נתן לי לעשות מספר בדיקות כגון : בדיקות דם מקיפות אולטרסאונד בטן עליונה א.ק.ג וצילום חזה .. הוא לא ביקש ממני עלשות את הבדיקה המייגעת עם הבריום והשיקוף מה זה אומר ?....... יש לציין שברצוני לעבור ניתוח שרוול ... עכשיו יש לי עוד שאלה הוא אמר שהם כבר יתקשרו אליי מה זאת אומרת שנאי לבנתיים עושה את הבדיקות והמ ? פשוט מחכה להם ? וכמה זמן לוקח עד שקובעים לתרום ניתוח ? או תור לניתוח ? כמה זמן זה לוקח אשמח אם תענו לי על התשובות אני מבולבלת נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףף - תגובה
שולה זק18/07/2011אני חושבת שאת צריכה לפנות לרופא המטפל עם הבדיקות שקיבלת ולראות שיש לך אכן את כל הבדיקות.
צילום וק"ת (ושט, קיבה, תריסריון) זה צילום חובה.
את סוג הניתוח המנתח יקבע יחד איתך לאחר שתגיעי עם כל הבדיקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נונה
ציפיטפוט18/07/2011באמת מוזר שלא ביקש ממך את הבדיקה של השיקוף,
קודם תעשי את כל הבדיקות, ולקראת הסוף תתחילי להתקשר אליהם ולשאול מה קורה עם תאריך... רק בנדנודים זה עובד.....
אגב אק"ג ודם - ביקשו ממנו שוב כי צריך מעודכן של אותו חודש.
בכל מקרה בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נונה18/07/2011שאלתי במפורש את דוקטור אמונן אבנת אם אני צריכה לעשות צילום וושט קיבה עם הבריום אמר לי לא צריך במפורש האם עליי לחשוש מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנונה - תגובה
שולה זק18/07/2011נשמע מאוד מוזר.
תבררי גם מול רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)