יש פה מישהו שיודע אולי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש פה מישהו שיודע אולי
    אורטל
    18/07/2011

אם אפשר לעשות את הניתוח בהרדמה חלקית היום שמעתי שמישהי ניכנסה לניתוח היום בבוקר ולא התעוררה עד עכשיו בבית חולים רוטשילד אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות אני עושה עוד שבועים בדיוק וזה ממש הצליח להלחיץ אותי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש פה מישהו שיודע אולי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא להרגע- תגובה

שולה זק
    18/07/2011

לא מזמן מתו כמה יולדות בלידה...אז את לא תלדי???
    ולשאלתך - הניתוח מבוצע בהרדמה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

אורטל
    18/07/2011

אני יודעת אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות הרדמה חלקית יש אפשרות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיקר-התעוררה כבר האישה מרוטשילד ??

מקס ברנר
    18/07/2011

כי ביקרתי אתמול ב-איכילוב חבר שעבר ניתוח הרבה-הרבה יותר רציני.הוא חשב שיעירו אותו אחרי 5 שעות,אבל בפועל העירו אותו רק כעבור 5 ימים ! (היו שיקולים רפואיים כבדי משקל לעשות כן,וזו היתה ההחלטה הנכונה ).תודה לאל הוא כבר הולך,ובקרוב משתחרר מביה"ח.
    ולגוף העניין-מכניסים לך מכשירי ניתוח ומצלמה לבטן,כורתים 3/4 קיבה ותופרים מחדש מגולגל על צינור.אי אפשר לעשות את זה בהרדמה מקומית,ואפילו לא כדאי לנסות...שיעורי התמותה ידועים-בערך 1 ל-400 במקומות הטובים.יש דברים יותר מסוכנים בחיים-לעשן למשל -או להיות מאד שמן !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

אורטל
    18/07/2011

תודה רבה זה באמת עודד אותי אני לא מכירה אותך אבל התגובות שלך מאוד מחממות את הלב ומחזקות תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטלל

רוזי
    20/07/2011

עצוב לשמוע אבל לא לפחד כול 1 ומזלו כמו כול ניתוח יש גפ את החששות חשבי חיובי תתעסקי בדברים כאן ותמונות שהצלחו יום טוב מתוקהההההההה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו