מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש פה מישהו שיודע אוליאורטל18/07/2011
אם אפשר לעשות את הניתוח בהרדמה חלקית היום שמעתי שמישהי ניכנסה לניתוח היום בבוקר ולא התעוררה עד עכשיו בבית חולים רוטשילד אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות אני עושה עוד שבועים בדיוק וזה ממש הצליח להלחיץ אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להרגע- תגובה
שולה זק18/07/2011לא מזמן מתו כמה יולדות בלידה...אז את לא תלדי???
ולשאלתך - הניתוח מבוצע בהרדמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אורטל18/07/2011אני יודעת אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות הרדמה חלקית יש אפשרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר-התעוררה כבר האישה מרוטשילד ??
מקס ברנר18/07/2011כי ביקרתי אתמול ב-איכילוב חבר שעבר ניתוח הרבה-הרבה יותר רציני.הוא חשב שיעירו אותו אחרי 5 שעות,אבל בפועל העירו אותו רק כעבור 5 ימים ! (היו שיקולים רפואיים כבדי משקל לעשות כן,וזו היתה ההחלטה הנכונה ).תודה לאל הוא כבר הולך,ובקרוב משתחרר מביה"ח.
ולגוף העניין-מכניסים לך מכשירי ניתוח ומצלמה לבטן,כורתים 3/4 קיבה ותופרים מחדש מגולגל על צינור.אי אפשר לעשות את זה בהרדמה מקומית,ואפילו לא כדאי לנסות...שיעורי התמותה ידועים-בערך 1 ל-400 במקומות הטובים.יש דברים יותר מסוכנים בחיים-לעשן למשל -או להיות מאד שמן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
אורטל18/07/2011תודה רבה זה באמת עודד אותי אני לא מכירה אותך אבל התגובות שלך מאוד מחממות את הלב ומחזקות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטלל
רוזי20/07/2011עצוב לשמוע אבל לא לפחד כול 1 ומזלו כמו כול ניתוח יש גפ את החששות חשבי חיובי תתעסקי בדברים כאן ותמונות שהצלחו יום טוב מתוקהההההההה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)