צריכה עזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    נונה
    19/07/2011

היי הלכתי היום עם המכתב של ד"ר אמנון אבנת שציין שאני צריכה לעשות רק בדיקת דם צילום חזה א.ק.ג וצילום סונר בטטן עליונה ואמר שאני אל צריכה צילום קיבה בכל מקרה ביקשתי מהרופא משפחה שלי צילום קיבה והוא אמר בפירוש שאם דוקטור אבנת לא רשם זאת אז לא צריך התקשרתי לבית חולים אחד מעביר אותי לשני ואין מענה מה אני יכולה לעשות ?.... אני נואשת רוצה כבר לעבור את הניתוח אבל הכל כל כך מסובך ואני לא מבינה כלום בבקשה תעזרו לי האם הוא יכול לעשות לי ניתוח שרוול ללא הבדיקה הזאת ?...... כי הבנתי שבאולטרסאונד רואים את הקיבה אני כבר לא יודעת לא למי לפנות ולא כלום מזל שייש את הפורום הנהדר הזה !! כמו כן אני מחכה שהממשלה תאשר לי את הניתוח בחינם מבלי לשלם על כל הכלים והסיכות יש לי bmi48 מה הסיכויים שיאשרו לי דבר כזה בחינם ?........ בבקשה צריכה עזרה התקשרתי לכל בית החולים אומרים לי אם אבנת רשם ככה אז ככה זה אבל כולם אומרים שצריך לעשות וושט קיבה והוא אמר לי במפורש שלא צריך אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מיואשתתתתתתתתתתת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעשי מה שאמרו לך - תגובה

שולה זק
    19/07/2011

שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו