מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אבנים בכיס מרה לפני ניתוח טבעתגלי19/07/2011
שלום,
אני לפני ניתוח טבעת, מבצעת כרגע את כל הבדיקות לפני הוועדה שקופ"ח דורשת.
הבוקר התברר כי יש לי אבנים בכיס מרה , אבנים גדולים!
מה מקובל לעשות במקרה כזה ?
אני יודעת שבמקרה של שרוול עושים את 2 הניתוחים (הוצאת כיס המרה והשרוול) יחדיו,
אבל במקרה של טבעת מה עושים ?
אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס מרה לפני ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק19/07/2011תבררי עם המנתח.
ואם כבר כתבת בפורום - למה טבעת? היית אצל מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים וקבלת הסבר לגבי כל ניתוח וניתוח ואיזה ניתוח הכי מתאים לך לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפואית.
האם את אכלנית מתוק?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
גלי20/07/2011ראשית לא הייתי אצל מס' מנתחים.
החלטתי ללכת על ניתוח טבעת על סמך שיחות עם חברים ומשפחה כל אחד מהם עבר ניתו אחר. ועל סמך למידה על הניתוחים בקצרה מהאינטרנט.
מתוק האמת זה לא המחלקה שלי אלא פחממותתתתת.
תודה !!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות?? ואת רוצה טבעת??
דניאל20/07/2011תזמיני מקום קבוע בשירותים,
את הולכת להקיא המון,
תתיעצי עם מומחים - לא עם חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת נחמדה על האצבעות.......
סיגל21/07/2011אני מכירה אנשים שעשו טבעת וממש מצטערים....
עכשיו הם צריכים שוב לעבור ניתוח להוציא טבעת ולעבור שרוול או מעקף.
הם עלו את כל המשקל וסבלו מהקאות מרובות.
מאיפה את?
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)