מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם!!!1שוש - בית רימ21/07/2011
חזרתי הביתה, עברתי את הניתוח ביום שני והבוקר חזרתי הביתה .
הכל עבר בסדר, אני מאוד חלשה, יש לי כאבי ראש.
כמה שאלות:
האם מותר לבשל קומפוט מפירות ולשתות רק את המים?
האם מותר לשתות כוס קפה?
כדי לי לקחת אופטלגין לכאבי ראש?
ביי לכולם
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך - תגובה
שולה זק21/07/2011את עכשיו על כלכלה נוזלית. מרקים צחים, תה, ג'לי. ללקק קרטיב. את יכולה לשתות נס קפה ללא חלב. קפה שחור לא.
לשתות מים בטעמים ותקחי אופטלגין בטיפות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
שוש - בית רימ21/07/2011למה ללא חלב?
בבית החולים הבוקר נתנו לי כבר גבינה ומעדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת תפריט - תגובה
שולה זק21/07/2011חלב זה לא מעדן ולא גבינה.
האם קיבלת תפריט של הדיאטנית עם השחרור מבית החולים?
עד כמה שזכור לי, אולי אני טועה, רצוי להמעיט בהתחה בשתית חלב. קצת בקפה ולא לגזים בשבוע הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - כן קבלתי תפריט
שוש - בית רימ22/07/2011לא כתוב שם שאסור חלב.
בררתי באסותא ואין בעיה לשתות קפה אפילו על בסיס חלב.
תודה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - כן קבלתי תפריט - תגובה
שולה זק22/07/2011בוקר טוב שוש,
מנסיון של אחרים לאט לאט עם החלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השווה חחחחחחחחח.
סיגל21/07/2011מקווה שאת מרגישה טוב.
אני עם שולה בעניין אופטלגין נוזלי גם אם זה לכאב ראש.
למה לסבול?
את יכולה לשתות מיצים צלולים או מים בטעמים...לאט לאט
שלחתי לך מייל
בשורות טובות סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
שוש - בית רימ22/07/2011תודה, החזרתי לך מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)