מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ריגוש מטורף.אולגה22/07/2011
אהלן לכולם.. קראתי את כל ההודעות שלכם, את כל השאלות הנפוצות, חלק היה נחמד לקרוא וחלק לא חחח :) בכל מקרה, חיפשתי פורום שאני יכול להתמרמר/לשמוח בו מאחר וכנראה שאני הולכת לעבור ניתוח שרוול. כל החחלטה קרתה ממש מהר והיום כבר הביאו לי את הבדיקות לפני הניתוח.
אני כל כולי בהתרגשות מטורפת,ומקווה לסיים את כל הבדיקות צ'יק צאק...
מישהו יכול בערך לתת לי הערכה תוך כמה זמן מתבצע הניתוח אחרי שעשיתי את כל הבדיקות?
אה ונעים מאוד, אתם הולכים לשמוע ממני עוד הרבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה אולגה. - תגובה
שולה זק22/07/2011נחמד שאת כאן איתנו.
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
אף אחד לא יכול להגיד לך כמה זמן לוקח לקבל מועד לניתוח ולהיות אחריו.
יש כמה פקטורים משפיעים.
בבית חולים ציבורי, הניתוח ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים לעומת מרכז רפואי פרטי כמו אסותא - שם יש לשלם השתתפות עצמית תלוי בסוג הביטוח ולאיזה קופה את שייכת.
בבית חולים ציבורי התור ארוך יותר מאשר במרכז רפואי פרטי.
כך שאף אחד לא יכול לתת לך תשובה מוסמכת לשאלתך.בכל מקרה נשמח לסייע בכל שאלה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה+שאלה נוספת
אולגה22/07/2011כןןן אני עומדת בקריטריונים! הפגישה היתה אצל פרופסר רובין במדיקל סנטר,הוא רשם לי איזה בדיקות לערוך ולחזור אליו ברגע שאני אסיים הכל :):):)
אני מבוטחת כללית פלטינום... מעניין כמה זה עולה וזה.. יש למישהו מושג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אולגה
נטלי א22/07/2011נותחתי אצלו במדיקל סנטר לפני שבועיים.... עלה לי סה"כ 13.000 שקל וכמובן שיש כללית פלטיניום אז מוחזר לך 90%. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוך כמה זמן אחרי הבדיקות קבעו לך
אולגה22/07/2011תור לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לך נטלי!! בהצלחה!!!!!!!1
אולגה22/07/2011שתפי אותי קצת :):) כולי מסוקרנת כל היום אני קוראת פה את ההודעות בפורום.. לא יכולה לחכות שכבר יהיה לי תור לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את עושה במדיקל
קרן22/07/2011באופן פרטי, אז לאחר שסיימת את הבדיקות, תקבעי אליו תור, הוא יפתח לך יומן וביחד תקבעו תאריך... לי זה היה עיניין של 3 שבועות (אבל רק בגלל שאני דחיתי)
מה עוד את רוצה לדעת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היההההה?
אולגה22/07/2011אני מתה כבר לעבור את זה...מה מתאשפזים שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אומרת שנשמע ממך הרבה...
דניאל22/07/2011לפי התמונה שלך, אנחנו נעדיף לראות אותך כמה שיותר...
עכשיו בנושא ההתלהבות.... נהדר שאת מתלהבת,
הזמנים משתנים בהתאם לכמות המנותחים, לדאבונך, הביקוש לניתוחים עולה כל הזמן.
כל דבר בעיתו, את על תעכבי שום דבר,
תהיי ממושמעת, תעשי כל בדיקה ללא דיחוי,
התאריך שלך יגיע, אל תדאגי....
בהצלחה,
דניאל (מנותח מנובמבר 2010 - 46 ק"ג פחות, שוקל 78.8 ק"ג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח דניאל תודה
אולגה22/07/2011כן כן אני גם אוהבת להתלונן, אז אני אהיה פה הרבה... אני מקווה שאני אספיק את כל הבדיקות בחודש כי כבר יש לי תור ב22 לאוגוסט.. והבנתי שצריך הפסקה בין בדיקה לבדיקה.. לא יודעת, קראתי כל כך הרבה דברים שאני כבר לא יודעת.
וכל הכבוד לך דניאל!! זה מטורף כמה הורדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית פלטינום
כרמל22/07/2011במדיקל סנטר השתתפות עצמית שלך היא 1500 ש"ח.
בהצלחה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם פה נסיכים!! רק מלקרוא תפורום
אולגה23/07/2011קיבלתי תשובות לכל השאלה ואתם ממש מעודדים וזה ממש כייף להיכנס לפה :):) שיהיה לנו שבוע מעולה ושנצליח כולנווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)