עברתי ניתוח ורוצה לדעת עוד קצת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח ורוצה לדעת עוד קצת
    עידן
    22/07/2011

היי לכולם,
    עברתי ביום ראשון השבוע ניתוח שרוול אצל פרופ' רובין בתל השומר.
    אני עדיין מרגיש מאוד חלש וזקוק להרבה שינה. לקחתי את הבן שלי לגן (הליכה של אולי 500 מטר) ואחרי זה חזרתי הביתה ממש עייף. אני משתדל להקפיד על שתייה אבל לא מעט קורה שאין תחושת צורך. מאז הניתוח יש לי גם ל"ד גבוה (מה שציפיתי שיהיה הפוך) וגם דופק מהיר יחסית במנוחה (בין 85-100). מעבר לזה- הכאבים באמת נסבלים ורופא המשפחה שראה אותי לא האמין שאני אחרי ניתוח (נראיתי לו מחוייך וחיוני באופן מעורר פליאה...).
    מה שהייתי שמח לשמוע מכם בפורום הוא איך אתם מתמודדים עם העייפות, האם לתת לעצמי זמן או שאני "מתפנק"?, מה ניתן להכניס לתפריט כדי לגוון (משקה בוקר,דנונה,אולי אפילו טחינה נניח). ובכלל- לקבל הצעות וחוות דעת לגבי איך כדאי להתנהל אחרי הניתוח.
    הייתי שמח גם לקבל תשובה לגבי איזשהו טיפול גם בראש מלבד ההכרח הפיזי שנוצר עקב הניתוח.
    תודה ואחלה יום לכולכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לעידן

אולגה
    22/07/2011

איזה כייף לך!! מזל טוב... אני גם מיועדת לניתוח אצל רובין..אתה יכול לספר לי על התהליך שעברת אצלו? זה בידיוק מה ששאלתי את שולה הרגע...
    ואתה יודע במקרה אם אפשר להיות מנותח במדיקל סנטר עצמו? או שישירות הוא מפנה אותך לבית חולים ציבורי? וכמה זמן אחרי הבדיקות שהוא ביקש ממך לעשות כבר קבעו לך תאריך לניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עייף הא?

עופר
    22/07/2011

עידן היקר,

אתה עייף כי הגוף שלך עבר תהליך של ניתוח ! לפני 7 ימים יקירי ישבת מתחת לסכין.. תחשוב איזה תהליך עברת...
    התחושה שאתה מתאר תעבור תוך זמן קצר.. כל יום אתה תרגיש יותר טוב. חשוב לשתות הרבה... מים בטעמים, מיץ דיאט.. תכניס הרבה נוזלים על מנת לא להתייבש.
    בנוסף לזה חשוב להקפיד לאכול... אתה בשלב של מוצרי חלב... אל תוותר לעצמך, כל 3 שעות תכניס אוכל לגוף.
    לגבי שאלתך השניה, יעוץ שהוא לא תזונתי אני מניח שקיים דרך הקופות על דרך ההתמודדות ... יש גם קבוצות תמיכה (היכן אתה מתגורר?), יש את מפגשי הפורום ואת הטלפונים של חברי הפורום שהם הגוף הכי חזק היום בארץ לעזרה נפשית ובריאותית לאחר ניתוח.

אני מאחל לך החלמה מהירה וברוך הבא לחיים האמיתיים והחדשים שלך!

עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך הבא למשפחה וגם עצות

מקס ברנר
    22/07/2011

בשבוע של מוצרי החלב תשתדל לגוון כדי להתמודד עם השעמום:מעדני חלב חלקים-לא דיאטטיים,יוגורט,דניאלה,גמדים,גבינות לבנות רכות לסוגיהן.טחינה עדיין לא

לגבי העייפות-היא נובנת מאליה ומתבקשת.המנתחת שלי המליצה להוסיף שתי מנוחות של 20 דקות, במהלך היום, על הספה,ובשבילי זה עבד יפה.
    קבוצות תמיכה-יש במספר אתרים בארץ.מהיכן אתה ?
    לחץ דם לא יציב-די טיפוסי לאחר ניתוח.תאסוף תוצאות לפחות שבוע ותציג לרופא המשפחה להנחייתו.לי למשל היה ל"ד סיסטולי גבוה ודיאסטולי מאד נמוך (נניח 140160 )ועם הזמן ושינוי בתרופות זה התאזן.

לשירותך תמיד,וכשצריך גם הרופאים והדיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו