מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני שבועיים אחרי ניתוחקרן22/07/2011
וירדתי רק 4 קילו. זה נורמלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה במסע
רותי22/07/2011יצאת לדרך חדשה והגוף טרם התאושש מטראומת הניתוח
עלי והצליחי ואל תרדי על עצמך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לחלוטין
עופר22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן לא בלחץ
מירית23/07/2011קרן יקירתי גם אני ביום שלישי הזה אהיה 3 שבועות אחרי הניתוח
האמת אני סקרנית מאוד כי אני לא יודעת כמה ירדתי כי אין לי משקל בבית
והביקורת שלי תהיה ביום שני הזה
אבל מנסיון בלי לחץ תאמיני לי גורם ההפתעה הכי כיף
אני דווקא שמחה שאני לא נשקלת ואני גם לא ממש רוצה להשקל כל הזמן
אני לא חושבת על זה כל כמה ירדתי כי זה סתם מלחיץ
אני חושבת על הדרך החדשה ועדיין כן כן על האומץ שעזרתי ועשיתי את זה והנה אני
כבר אחרי וכבר עברו 3 שבועות כמעט
קרן אני חושבת על איך לאכול כמו בתפריט ואיך פעם הייתי יכולה לאכול כמות בארוחה אחת שהיום בעצם אולי אני אוכלת אותה בשבוע ואני לא מגזימה
המון המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
וחיבוק ענק ענק ענק וזכרי ללא לחץ תאמיני לי שמה שצריך לרדת ירד ומהר
ומבטיחה לך אפילו לא תספיקי לחשוב על זה יעבור הזמן והנה קרן תהיה רזה חתיכה וחטובה.
חיבוק :) מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית, עודדת אותי, תודה
קרן23/07/2011ובהצלחה גם לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)