מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאכול ארטיקלהיוולד מחדש24/07/2011
עד כמה אני צריכה לכעוס על עצמי שאכלתי היום ארטיק
בבוקר לא הצלחתי לאכול
ובצהריים הצלחתי קצת
ובשש בערב נגשתי ולקחתי ארטיק
לפני שעה הצלחתי לאכול כפית גבינה וכפית אבוקדו
וזהו
ואני מתוסכלת מכול התנהלות שלי
מה זה הארטיק הזה?
עכשיו אני שותה מיץ תפוזים עבור ספיגת הברזל כי ככה הדיאטנית אמרה לי לעשות
וגם מיץ תפוזים זה לא בסדר
אז מה אני עושה עם עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבריאות- תגובה
שולה זק24/07/2011היה טעים הארטיק?
אין שום סיבה שתכעסי על עצמך. מותר לך להתפנק ולהתרענן עם ארטיק.ממה את מתוסכלת...מזה שאת לא אוכלת כמויות?
תאכלי מעט מכל טוב כל כמה שעות....ותראי כמה שתרגישי טוב עם זה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיץ תפוזים לא בסדר?
יושי25/07/2011אני שותה מיץ תפוזים כהכרח... אני טלסמית (איזה שטות שיש לי בדם שההמוגלובין תמיד נמוווווווך) וחייבת לשתות מיץ תפוזים עם הטחינה שאני אוכלת או הכבד, לספיגת ברזל טובה יותר- כך היה כל חיי וגם עכשיו....
ו- ארטיק?
SO ????????
כולה ארטיק- כמה ארטיקים היית אוכלת לפני הניתוח ביום? ודרך אגב- תרשי לי להמליץ לך על ארטיק שאני ממש אוהבת להתפנק איתו מידי פעם- ארטיק דיאט שוקו וניל - נמכר בחבילות בסופר, קטן , טעים, ומספק....
יאללה- עוברית, שום דבר לא קרה,
תני חיוך ותמשיכי את היום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)