שאלה לגבי ספורט

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ספורט
    דפנה
    24/07/2011

הי לכולם. אני חודש וחצי אחרי הניתוח. אני רוצה להתחיל ספורט במטרה לחטב כדי שלא יהיו לי הרבה עודפי עור. חדרי כושר אני לא יכולה לסבול. המליצו לי על סטודיו c . האם מישהי מכן מכירה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ספורט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ספורט - תגובה

שולה זק
    24/07/2011

שלום לך,
    את יכולה לשחות או לצאת להליכה, לא חייבת מכון כושר או טדודיו כלשהו. את יכולה להירשם גם לחוגים העוסקים בפעילות גופנית ולרדת יפה בהיקפים ולחזק השרירים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול במלב"י

אתי
    24/07/2011

לשולה
    כל הכבוד על ההישג המרשים.
    אבל אני עדין חוששת לבצע את הניתוח במלב"י בגלל מה שכתבו פה בפורום לגבי ההחזר הכספי לגבי סכום הבטחון שצריך לתת לבית החולים.
    מה סכום הבטחון שאמור להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול במלב"י - תגובה

שולה זק
    25/07/2011

את זה את אמורה לברר מול הקופה. כמדומני שאת יכולה לתת צק בטחון לטווח ארוך יותר מזמן קבלת ההחזר מהקופה.
    שווה לברר עם הקופה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטודיו C

אביטל
    26/07/2011

היי אחותי עברה את הניתוח לפני 3 שנים בערך והלכה לסטודיו C וזה מאוד עזר לה...אני לא אוהבת באמת אז אני ממליצה לחיות ואירובי והליכות מאמינה שאני אעשה את זה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו