היי אני חדשה כאן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי אני חדשה כאן
    אביטל
    26/07/2011

היי , אני עומדת לעבור ניתוח ב21.8 וממש פוחדת,שרוול כמובן ...השאר לא יעזרו לי...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אני חדשה כאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהה וגם

אביטל
    26/07/2011

אני חולה חייבת לקחת ויטמינים ושמעתי שאין ספיגה מה עושים?
    מישהו שמע על ד"ר אסנת רזיאל? אני אנותח אצלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטטת את מקס - תגובה

שולה זק
    26/07/2011

זה לא טויטר ואפשר לכתוב קצת יותר בהרחבה ולהבהיר דברים אם רוצים לקבל תשובות לעניין.
    את הנושאים הרפואיים אני ממליצה לברר מול הרופא המטפל והמנתח כמובן, במקרה זה דר' אסנת רזיאל, שהיא מובילה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
    בדרך כלל אחרי ניתוח שרוול מקובל ליטול חצי שנה ויטמינים, לאחר מכן בדרך כלל אין צורך אם אוכלים נכון ונמצאים במעקב דיאטנית.
    אחרי ניתוח מעקף קיבה יש לקחת ויטמינים כל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את שאלתך לגבי הויטמינים תצטרכי

מקס ברנר
    27/07/2011

להבהיר-ואז תקבלי כנראה תשובה-יש כאן אנשים שמבינים בזה משהו.
    ולגבי ד"ר רזיאל-לא רק שמעתי עליה,אלא גם פגשתי אותה היום לבקורת חצי שנתית !יש בינינו לפחות ארבעה שנותחו בידיה המיומנות.אשרייך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטל יקרה

מירית
    26/07/2011

קודם כל ים הצלחה.
    אני כל כך מבינה את הפחד שלך כי גם אני הייתי שם, וגם לי כולם כתבו להתעודד ואני יודעת שזה לא ממש עוזר.
    אבל מה שלי עזר ולאלפי אנשים שעשו את זה זה שחשבתי איך יהיה אחרי ומה שחשבתי באמת קורה
    אני מתכווצת מיום ליום, אני לא רעבה ולא הולכת לישון עם תחושת רעב בבטן, אני לא מסוגלת לאכול אבל אוכלת בכוח כי חייבים אחרת הגוף לא ישחרר.
    לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל אני אחרי 3 שבועות ואתמול נשקלתי ירדתי 13 קילו תגידי לי משהו איפה פעם הייתי יכולה לרדת 13 קילו בזמן כזה בלי להתענות בלי להרגיש תחושות רעב בבטן,
    נכון יש כאלה שאמרו שהם יעשו את שוב, אני לא יודעת אם אני יעשה כי כל ההרגשה ב-3 ימים שאחרי לי לא היה כיף ההרגשה של ההתעוררות אחרי כל ההאנג עובר הזה לא היה לרוחי אבל זה חלק מהעניין.
    ותאמיני לי זה היה ועבר והזמן עובר והתוצאות שנראות לעין מעלימים את כל ההרגשות הללו שהיו 3 ימים אחרי הניתוח.
    אז מתוקה יש לחץ ויש פחד אבל מרגע ההרדמה את לא יודעת כלום ולא זוכרת כלום אלא רק את הרגע שהמרדים יגיד לך זהו את אחרי תדעי שעשית את זה לקחת אומץ ועשית ותראי איך שהזמן יעוף ולא תאמיני שאת אחרי ושהתוצאות יתחילו להגיע אפילו מהקילו הראשון לא תפסיקי לחייך.
    מאחלת לך ים של הצלחה
    וגם שולחת לך חיבוק ענק
    מירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רזיאל מי זאת ?

לילך.פ
    26/07/2011

את צוחקת ? נכון ? ד"ר רזיאל היא מספר אחת בניתוחי שרוול... כך שאת בידים מצויינות כל שנשאר לך זה לישון שעה וחצי ואת אחרי... תהני מהתהליך זאת דרך מדהימה... מנותחת של ד"ר רזיאל כבר 5 חודשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רזיאל

אביטל
    26/07/2011

קודם כל היא מקסימה זה בהחלט כן!
    5 חדשים? כמה ירדת? אחותי נחשבת שם ללא שפויה היא ירדה בשנה וחצי יותר מ50 קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מנותחת של דר' רזיאל

avivit59
    27/07/2011

ויכולה לספר עליה רק טובות.

מהרגע של הפגישה איתה ועד לאחר הניתוח הרגשתי שאני בידיים טובות :)

אני חודשיים לאחר הניתוח ובהחלט הייתי עושה את זה שוב, אם היה צריך.
    ממה שאני קוראת כאן, אני עברתי את זה בקלות יחסית (חוץ משתי מנות דם שקיבלתי יומיים לאחר הניתוח). לא היה לי נקז שכמו שמתארים כאן כואב ומציק.
    לא היו לי בחילות או הקאות ולא היו לי כלל כאבים.

אני היום 15 קילו פחות ומאושרת............. הדרך עוד ארוכה אבל אנו בדרך הנכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו