מצב עור ורקמות אחרי ירידה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מצב עור ורקמות אחרי ירידה במשקל
    נילי
    27/07/2011

שלום לכולם, אני בת 37, "חדשה בתחום". התחלתי את הדרך שלי לניתוח (נקבע בעוד כמה חודשים). הבעיה היחידה שמציקה לי - מה קורה עם האור, למשל בבטן או בחזה, כשיורדים בעשרים-שלושים קילו בתקופה קצרה של חודשים הראשונים ? אני פוחדת מאוד לגלות את הבטן שלי בצורת סינר שמגיע "עד הברכיים"....זה מפחיד אותי יותר מכל דבר אחר, אפילו ניתוח עצמו והכעבים - שטויות מבחינתי. אשמח מאוד לקבל מכם תגובות. תודה ענקית לכל מי שייענה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב העור

אולגה
    27/07/2011

גם אני חשבתי עליו, ורוב האנשים שראיתי שעשו את הניתוח, נשאר הרבה עור רפוי במיוחד בידיים ובבטן... זה משו שלפי דעתי אי אפשר להימנע ממנו יותר מידי.
    הבנתי שלשב ספורט ביחד זה ממש טוב על מנת לצמצם...
    אני אישית בוודאות אגב לניתוח קוסמטי על מנת להוריד את כל העור העודף....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב העור

נילי
    27/07/2011

תודה לך, אז יש עוד שאילה - האם ניתן לקבל טיפול בעור (מתיחה וכאלה) בהנחה כספית מיוחדת (עקב ניתוח) ? מי שהו יודע על זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב עור ורקמות אחרי ירידה במשקל - תגובה

שולה זק
    27/07/2011

את מצחיקונת...העור שעוד לא רפוי מדאיג אותך ואפילו מאוד. אבל מצבך הבריאותי הנוכחי שאמור להפחיד אותך....ממש לא "מזיז לך".
    דיה צרה לשעתה. תעברי בשלום את הניתוח. תאמצי הרגלי אכילה נכונים ושלבי פעילות גופנית - יכול להיות שלא תסבלי מעור רפוי באופן מוגזם.
    היה וכן - גם לזה יש פתרון ונמצא בסל הבריאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת פרטים

נילי
    27/07/2011

ראשית, תודה רבה על עידוד ועל התגובה, פשוט אני לא מפחדת מכאבי וניתוח כי עברתי ניתוח קיסרי (אחרי 12 שעות רצתי במזדרון בין חדר לפגיה ולא היו לי בעיות מיוחדות). שולה, את כותבת שיש פתרונות בסל הבריאות - בדיוק על זה אני שואלת. ידוע לי על עלויות של מתיחת בטן והקטנת/שחזור חזה. אני רק רוצה להתכונן בפני ההוצאות הגדולות, כי כפי שאת מבינה, גוף שלי לא מושלם כבר עכשיו. פעילות גופנית אני עושה שנים והמשיך לעשות. אבל לא בחודשים הראשונים (שבהם מורידים הכי הרבה). אשמח מאוד אם יש לך קצת יותר פרטים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת פרטים - תגובה

שולה זק
    27/07/2011

תגיעי לגשר ותעברי אותו.
    הניתוחים של בטן ירכיים חזה נמצאים בסל הבריאות למי שירד עשרות קילוגרמים בעקבות ניתוח.
    הנושא נכנס לסל הבריאות מיוני 2010.
    בטן תמיד היה בסל הבקריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת לי אבן מנשמה!

נילי
    28/07/2011

שולה היקרה, את לא יודעת עד כמה הרגעת אותי ! אני שנתיים חששתי ולא עשיתי ניתוח עד עכשין רק מפחדים כיצד יראה העור שלי . אני נשואה, נראת טוב (מלאה ולא ממש שמנה בגלל הגובה). לכן חשוב לי מאוד לא לאבד את חן בעיני של בעלי וקרובים שלי. החלתתי לעשות ניתוח כי יש בי 40 קילו (בערך) מיותרים, ואני רוצה למנוע את הבעיות בריאותיות בעתיד. תודה רבה לך מכל הלב !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו