האם אפשר לעבור ניתוח מעקף קיבה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לעבור ניתוח מעקף קיבה?
    נתן
    27/07/2011

בשנת 1996 עברתי ניתוח טבעת לקיצור קיבה.
    נכון להיום אני במצב של BMI 51.2 ( אני בן 38 ) חלק גדול מההשמנה שלי נובעת
    ממתוק. האם אני יכול היום לעבור מעקף קיבה ואם כן האם גם במקרה שלי הניתוח ללא פתיחת בטן?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לעבור ניתוח מעקף קיבה? - תגובה

שולה זק
    28/07/2011

בוקר טוב נתן.
    הניתוח שאתה עברת SRVG (גם אני עם אותו ניתוח משנת 2001) - אחריו ניתן לעשות רק מעקף קיבה, בנוסף אתה אכלן מתוק כך שבכלל מומלץ לך מעקף קיבה.
    אני מכירה אישית שני מטופלים שעברו מעקף לאחר SRVG ללא פתיחת בטן - ניתוח לה-פריסקופי.
    אין תשובה חד משמעית לשאלתך, זה יכול להתברר ולהתבהר רק במהלך הניתוח. מה מצב ההידבקויות ועוד כל מיני נתונים רפואיים.
    עם BMI גבוה כמו שלך, הייתי ממליצה לא להתמהמה יתר על המידה ולפנות לכירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהתיעץ איתו.
    באיזה קופה אתה חבר, מה סוג הביטוח ומה אזור מגוריך?
    אנחנו כאן נשמח לעזור ולייעץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף קיבה

נתן
    28/07/2011

אני בקופת חולים מכבי זהב אני מפתח תקווה. איך אני קובע תור לניתוח ואיזה מנתח את ממליצה.
    נ.ב אני אחרי סידרה של בדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקף קיבה - תגובה

שולה זק
    28/07/2011

כל המנתחים מנתחים בכירים ומומחים בתחום.
    כתושב פתח תקווה אתה יכול לפנות לבלינסון לדר' קידר. לבית חולים השרון לדר' מינץ. אתה יכול לפנות גם לאסותא רמת החייל או לצדיקל סנטר בהרצליה..
    בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות. במרכז רפואי פרטי הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו