אחרי ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח טבעת
    גיל ליבדרו
    29/07/2011

שלום עברתי לפני כשבוע ניתוח לקיצור קיבה ( טבעת שוודית) אני מעוניין לדעת אילו אפשרויות למעט ניתוחים אני יכול להימנע מעודפי עור בגוף והאם בפעילות ספורטיבית ואם כן מה סוג הפעילות המדוייקת כגון הליכה ריצה שכיבות סמיכה וכולי והאם יש דרכים נוספות 77

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל ועודפי עור - תגובה

שולה זק
    29/07/2011

בשעה טובה ושיהיה לך בהצלחה.
    עודפי העור ומיצוקו תלויים בהרבה גורמים.
    גיל, גנטיקה, כמות הקילוגרמים הנושרים וההתנהלות היומית שלך.
    פעילות גופנית ושתיה מרובה יכולים לעזור למיצוק העור. יש מנותחים שכתוצאה מירידה מבוקרת ושילוב פעילות גופנית לא סובלים כמעט מעודפי עור.
    לגבי פעילות גופנית - אתה צריך להתייעץ עם מאמן כושר שיתאים לך תוכנית אימונים. מניסיון אישי, ממליצה בחום לשלב שחיה, ספורט שעוזר מאוד לחיזוק השרירים ומיצוק העור.
    מעל לכל - חשוב ללכת לדיאטנית, לקבל תפריט מתאים ולהמשיך במעקב אצלה לפחות שנה מהניתוח. כך תלמד לשנות הרגלי אכילה ולהתנהל נכון עם הטבעת ולא להיות כל הזמן ב"קו" לפתוח-לסגור את הטבעת.
    אני לא יודעת למה הלכת לכיוון הטבעת (מקווה שזו בחירה נכונה), אבל הכל תלוי בך עכשיו, שיתוף הפעולה שלך וכח הרצון.
    מקווה שעזרתי במעט ואנחנו כאן בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה

גיל ליבדרו
    29/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו