מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טוב, אני ממש לא מבינהיושי29/07/2011
מה ואיך ולמה דווקא אצלי הירידה כל כך איטית........
אני שומעת מכל עבר שבשלושה חודשים הירידה היא בערך של 30... או-קי , נכון- תלוי כמה מתחילים.....
אבל!!!
התחלתי 115 ועכשיו 3 חודשים אחרי- 19 קילו פחות..... זה לא הגיוני.... ואני מה זה צדיקה- נשבעת לכם- אני ממש לפי החוקים והכללים ואפילו פחות...
לא- בבקשה אל תגידו לי שבשום דיאטה רגילה לא הייתי יורדת כך- אני יודעת וממש בגלל זה (אחת מהסיבות) עשיתי את הניתוח....
אז מה? פשוט מחכה שיעבור הזמן- ועוד חצי קילו ועוד חצי קילו ובסוף זה יירד- אבל, זה איטי וזה קצת מתיש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה? מישהו?
יושי30/07/2011אני באמת חושבת שאולי אני עושה משהו לא בסדר????????.............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, אני ממש לא מבינה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2011סבלנות. אם הולכים לפי הכללים תגיעי ליעד. הזמן אינו פקטור משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מצויינת יושינקה,אבל קצרת רוח
מקס ברנר30/07/2011אין לך מה להשוות את עצמך לאחרים או לסטטיסטיקה-את לא בתחרות !רוב הגורמים המשפיעים על קצב הירידה אינם בשליטתך,ואם את מקפידה על מה שכן בשליטתך-עשית את מלאכתך והזמן יעשה את שלו.
מה שכן-גם את קורבן של אופנת תמונות ה-"לפני ואחרי" שקנתה כאן אחיזה.אילו לא היית רואה כאן כל שבוע את תמונותיה של אפרת(ולפני כן:דני.שרית.עופר,אלון ואחרים שפרחו מזכרוני )לא היית מציבה לך יעדים שהם "לא בגנים שלך" !
כמן זמן אגב לקח לך להעמיס את 30 הקילוגרמים האחרונים שלפני הניתוח?-בטח כמה שנים טובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים כדורבנות
ציפיטפוט31/07/2011מחזקת את מילותיו של מקס.
תהיי סבלנית,
אני בקושי שבוע אחריי הניתוח ולא מסוגלת לרדת מהמשקל- מחכה בקוצר רוח לשינוי
זה יגיע! תאמיני!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזקת את ידך
להיוולד מחדש30/07/2011למצוא את הטוב שבתהליך
מחזקת את ידך לא להתייאש הגם שזה מתיש
ולהיזכר במלחמות אחרים בחיים
שלחמת וכמה זמן הן לקחו
הגוף שלך מדבר בשפתו
הקשיבי לו ממקום שמקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרים=אחרות
להיוולד מחדש30/07/2011(סליחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למגיבים
יושי30/07/2011זה באמת מחזק....
אין לי ממש ברירה- הה??
לאט לאט,,, בסוף גם אני אגיע למימדים נורמאלים....
תודה ושבוע טווווווווב,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושי מי אמר
רותי30/07/2011להגיד גם את יכולה...!!!
אני נותחתי ב-12.4 - ירדתי פחות ממך..ואני מבוגרת ממך.
- עברתי תהליך אישי ואיני בתחרות עם איש.
אני מאחלת לכל אלו שירדו מהר,שישמרו על משקלם לשנים רבות.
אני עושה כמיטב יכולתי ונמאס לי "לרדת" על עצמי.צריך שינוי , וחיזוק עצמי הוא חלק מהתהליך.
אני לא מצפה לתגובות מהסובבים אותי- כי זה מפגין וזו עסוק והאחרת חוששת שמא אשים
לב לכך ששמנה....
אולי נצורף למחאה :גם לנו מגיע.. אנחנו רוצים שהצדק מהר יגיע!!!
מי לא רוצה להיות רזה!!?
די נמאסתם שומנים - עופו לי מהפנים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנולד רעיון - תגובה
שולה זק30/07/2011רותי ערב טוב,
דבריך על מחאה/הפגנה העלו רעיון בראשי
למה שלא נצא במחאה נגד ערוץ הבריאות , ערוץ 10, ערוץ 22 השופעים בתכניות על אוכל, דיאטות, שיטות אלו ואחרות להורדה במשקל ועידוד המערכות השונות (במיוחד ערוץ הבריאות) שאין שום תכנית באף ערוץ וגם לא בערוץ הבריאות - המתמקדים בנו באוכלוסיית המנותחים - קהילה שהולכת וגדלה משנה לשנה. אין שום תכנית העוקבת אחר מטופלים, טיפים, תכנית עם מומחים כמו דיאטנית, פסיכולוג, מנתח, שף - שיתנו את הבסיס להתמודדות היום יומית שהיא שונה מכל קהילה אחרת שבתחום הדיאטות וההרזיה.
הנה חומר למחשבה....כיצב מפתחים הנושא ומביאים אותו לרגלי גורמים משפעים!!!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי הוצאת לי את המילים מהמקלדת...
ג'ני30/07/2011זה מה שבאתי לשאל בפורום...
ירדתי 20 קג ב3 חודשים!
אני מקבלת מחמאות מכולם ורק אני רואה על עצמי... עוד לא ירדתי מידה בבגדים!
יש בטן גדולה ונשפכת (סליחה על התיאור) ואני עדיין רואה אותה!!! בולטת!!גדולה ושמנה...... נכון שלהגיע למשקל הזה לקח כמה שנים ובדיאטה רגילה לא הייתי יורדת את ה20 קג'.... ובכל זאת כן.. אין הרבה סבלנות..רוצים להגיע ליעד במהירות... מלתחה חדשה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
נילי31/07/2011שלום, אני מאוד שמחה שאת יורדת במשקל בהדרגה ולא בבום. זה נותן זמן לגוף שלך להתרגל לתזונה חדשה, ולעור שלך - להצתמצם לבד. תאמיני לי, לרדת 30 קילו במשך שנה הרבה יותר בריא מאשר במשך חודשיים-שלושה. כאן בפורום לא מוזכר, אבל אני יודעת שירידה פטעומית במשקל עלולה להחליש את שרירי הלב ! שזה ממש לא טוב....אז הרבה בריאות, אמון כח והצלחה, ואהבה עצמית עמוקה וחזקה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני, נראה לי שכולם פה צודקים
יושי31/07/2011בואי ננסה להתאזר בסבלנות....
אני נוסעת לאיטליה בסוף אוגוסט וחייבת לקנות לי שם בגדים....
אולי עד אז ירדו עוד כמה קילוגרמים?!
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה מבוקרת- תגובה
שולה זק31/07/2011יש הרבה מן האמת בדבריך. אך יש גורמים נוספים לקצב הירידה. אי אפשר להתעלם ממסת הגוף BMI. מי שנמצא בערכים גבוהים מטבע הדברים יורד יותר וגם מהר יותר, עד שלב מסויים. בגלל זה מאוד מומלץ להפעיל "משטר מים" ולהקפיד לשתות כמה שיותר במהלך היום וכמובן לשלב פעילות גופנית. כל פעילות שהיא (להדיח כלים ולשטוף ריצפה לא נחשב) שמביאה לשריפת קלוריות, ועוזרת למיצוק העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)