מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משורוולת טריהריני31/07/2011
שלום לכולם
עברתי ניתוח שרוול ביום שישי שעבר, אני חייבת לשתף שבימים הראשונים לאחר הניתוח הרגשתי נורא אך היום אני מרגישה מצויין ומברכת על כך וזה הרבה בזכות הפורום הזה שנתן לי מענה.
יש לי כמה שאלות:
1. הרופא נתן לי לוסק לקחת במשך חודש ימים מהניתוח, האם זה הכרחי והאם כולם קיבלו זאת? יש לציין שאני לא סובלת מבחילות / צרבות
2. האם ניתן ללעוס מסטיק?
3. מתי אפשר להתחיל פעילות גופנית?
תודה לכולם
מקווה להעלות בקרוב תמונות של לפני ואחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את השאלות הללו כדאי להפנות למנתח
אילן31/07/2011ועם זאת,
מתוך נסיון של חברים,
הכדורים הללו - אני קיבלתי משהו דומב (אומפרדקס),
והמנתח אמר לי שיש לקחת אותם חצי שנה (אפילו שאין לי צרבות כלל).
מסטיק מומלץ להמנע לעולם - מפעיל את הקיבה על ריק - לא בריא כלל.
לגבי פעילות - מקובל התחלה הדרגתית, אך מאמץ בשרירי הבטן אין לבצע כלל בחודש הראשון.
לאחר כחודש וחצי חוזרים לפעילות ספורטיבית מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורוולת טריה - תגובה
שולה זק31/07/2011לוסק נהוג לקחת בין חודש לשלושה חודשים אחרי הניתוח למנוע חומציות, התכווצויות וריפלוקס.
מסטיק לא מומלץ ללעוס בשלב זה מאחר ולעיסת מסטיק מעוררת את מיצי הקיבה.
פעילות גופית כדאי להתחיל לאחר חודש ימים בהתיעצות עם מאמן כושר. הליכות קלות וקצרות ניתן להתחיל אחרי 10 ימים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)