פרטים לגבי ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פרטים לגבי ניתוח שרוול
    שושית
    31/07/2011

ראשית אציין כי אני מאוד מתרגשת. ברצוני לדעת פרטים לגבי ניתוח שרוול:
    אני בת 36 +ילדה בת 4 לאחר טיפולי הפריה.
    172 גובה בטוח מעל 100 (לא נשקלתי זמן רב).
    מבוטחת כללית מושלם.
    מעונינת לדעת מה הפרוצדורה מבחינת הקופה למי לפנות איך מתחילים בככל את התהליך אין לי שמץ. אשמח להנחיות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטים לגבי ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים

תמר מנהריה
    31/07/2011

לדעתי את לא עומדת בקריטריונים לניתוח, אלה אם כן יש מחלות רקע כמו יתר לחץ דם , סכרת , וכו'. יש קריטריונים מסויימים שאת צריכה לעמוד בהם , גם אם את מעונינת לעשות פרטי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמרה

שושית
    31/07/2011

היי תמרה,
    יש לך מושג למה? אין מחלות רקע בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת הBMI קובעת

תמר מנהריה
    31/07/2011

גובה +משקל זהו רמת הBMI אני לא יודעת איך מחשבים בדיוק אבל לפי הגובה והמשקל שלך לא נראה לי שאת מעל 40 BMI . את צריכה להיות מעל 40 BMI ללא מחלות רקע.
    עם מחלות רקע את צריכה BMI מעל 35. האמת שאולי שולה תענה לך בצורה יותר ברורה . היא נהדרת . תפני את השאלה אליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    01/08/2011

כתבה לך נכון תמר שיש קריטריונים ברורים לניתוח קיצור קיבה אותם קבע אירגון הבריאות העולמי ומדינת ישראל נוהגת על פיהם. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ונועדו לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. זה לא ניתוח קוסמטי ולא ניתוח כבקשתך.
    הקריטריונים הם לפי BMI, מסת גוף - גובה ומשקל.
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
    לפי הנתונים שמסרת אינך עומדת בקריטריונים.
    תאמצי "ניתוח וירטואלי" ותתחילי לאכול לפי תפריט דיאטנית, לשלב פעילות גופנית ולהצטרף לקבוצת תמיכה. מבטיחה לך שההצלחה תאיר לך פנים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו