מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למנותחים של ד"ר איוון שוורץ ב"מאיר"פנינה ח.01/08/2011
וב"מדיקל סנטר".
כשיצאתם מהניתוח, למה הייתם מחוברים? (קטטר, זונדה, נקזים וכו')
תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנותחים של ד"ר איוון שוורץ ב"מאיר" - תגובה
שולה זק01/08/2011יוצאים לבושים במיטב הבגדים. על הרגליים זקופים ומאושרים ולא מוחוברים לשום מכשיר או צינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה...סחתיין על המצב הרוח...
פנינה ח.01/08/2011את בקטע של להתלבש...אני בקטע של להוריד...נחכה לאלה שבשלב הביניים (-:
חשוב לי באמת לדעת עם מה יוצאים מהניתוח. כל אחד מספר סיפור שונה (תלוי במנתח). חשוב לי לשמוע מנותחים של ד"ר שוורץ שנותחו לאחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פנינה
יעל הצפונית01/08/2011אני חושבת שכל מנותח יוצא עם מה שהרופא מוצא לנכון במהלך הניתוח.
אני לדוגמא נותחתי אצל ד"ר רזיאל שידוע שבד"כ יוצאים ממה ללא נקז.
והנה להפתעתי יצאתי עם 2 נקזים+ קטטר.
אולי 2 נקזים כי הוציאו לי גם כיס מרה, למרות שלחברתי שעברה לאחרונה ניתוח שרוול משולב עם כיס מרה יצאה ללא נקז.
לגבי הקטטר דווקא היה מאד נוח לא לקום ביום הראשון כל פעם לשרותים.
לגבי זונדה לא יודעת.
בכל מקרה נראה לי שכל מקרה לגופו.
שיהיה לך בהצלחה ובקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה...סחתיין על המצב הרוח... - תגובה
שולה זק01/08/2011המנותחים האחרונים של דר' שוורץ רותי, רחלי ב. רוני - לא יצאו עם קטטר, לא עם נקזים ולא עם צינורות.
קצת אמונה פנינה יקירתי - אמנם אנחנו גם מתבדחים כאן ובעיקר גם סאחבקים אך האינפורמציה זורמת על הפן הרציני והשקול.
וסתם ככה לסייפא - גם אני מנותחת של דר' שוורץ!!!!
לנקז כל אחד מחובר - זה אביזר חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי ניתח ד"ר שוורץ
רותי01/08/2011אם את מתעתדת להיות מנותחת שלו ,את יכולה להרים אליו טלפון ולשאול אותו.
כאשר לא היה פנוי השארתי לו הודעה והוא חזר אלי. אין טעם להתבסס על ספורי של אחרים,מוטב לשאול את המנתח.
דרך אגב ,אני נותחתי לפני 3+ חודשים והניתוח עכר בשלום וכבר שכחתי את פרטי הפרטים כי מביטים קדימה.
.זה כמו לשאול אם לתינוק על הלידה שלה ועל חיתוך השליה, כדי לדעת אם כדאי ללדת...
אם החלטת לעבור את הניתוח ,את צריכה לבטוח במנתח .
אני מאחלת לך הצלחה והחלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איוון שוורץ
סיון בביוב04/12/2014היי,
אני הולכת להיות מנותחת של ד"ר איוון שוורץ
רציתי חוות דעת אם אפשר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איוון שוורץ - תגובה
שולה זק16/12/2014מנתח בכיר בתחום
אני נותחתי על ידו לפני 13 וחצי שנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)