מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפחדת !נונה01/08/2011
היי אני חייבת עזרה אני עוברת ניתוח שרוול יש לי תור לטרום ניתוח המנתח הביא לי רשימת בדיקות ללא בדיקת וושט קיבה הוא ציין שאיני צריכה עשיתי במקום אולטרסאונד בטן עליונה צילום חזה א.ק.ג ובדיקות דם ! בתשובות של האולטרסאונד התגלה אצלי כבד שומני וטחול מוגדל 14.5 ס"מ זה מאוד הפחיד אותי האם יש לי סיבה לחשוש ?....... מה גם שקיבלתי אישור ממשלתי לניתוחח בחינם !! ועוד כמה ימים י שלי טרום ניתוח ובהזמנה לטרום ניתווח בסורוקה יש שם רשימה של בדיקות שאני צריכה להביא וגם שם לא רשום וושט קיבה התקשרתי נידנדתי אמרו שאפשר לנתח גם בלי יש לציין שאני בכללית ואני בת 24 בחיים לא עברתי ניתוח ואני חוששת האם יש לי סיבה ממה לחשוש לעבור את הניתוח ללא הבדיקה הזאת שכולם עושים וושט קיבה ?...... ועוד שאלה קטנה כמה זמן מאז הטרום ניתוח יתנו לי תאריך לניתוח ?........ ומה זה הטחול המוגדלללל ואם זה מפריע לניתוח ?...... צריכה תשובות בבקשה תפיגו לי חששותתתת הפורום הזה זה המוצא האחרון כי כל הרופאים אטומים כך שאין לי ברירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם מפחדים- תגובה
שולה זק01/08/2011זה טבעי, אנושי, נורמלי.
תתמקדי במחשבה אחרי הניתוח.איך תיראי ואיך תהיי בריאה ואיך החים יחייכו אליך.
הניתוח הוא בסל הבריאות ולא עולה כסף לאנשים הסובלים ממחלת ההשנה הקיצונית.
כבד שומני זו תופעה רגילה אצל אנשים שמנים.
תני את מבטחך במנתח. סמכי על מה שהוא אומר ותפסיקי להדאיג את עצמך לחינם.
ליאתול עברה את הניתוח אצל אותו מנתח ומאושרת עד השמים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נונה02/08/2011תודה על החיזוק שולה !3> שמחה שהכרתי את הפורום המדהים הזה תודההה אני אשמח לעדכן בהמשך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)