מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יום הולדת שנה ... !עופר01/08/2011
שלום לכולם,
הלכה ועברה לה שנה
שמי עופר, בן 27, מנותח מעקף מלפני שנה.
ירדתי ממידה 3-4XL בחולצות למידה L... במכנסיים הייתי 58 ועכשיו 42.
התחלתי את התהליך במשקל של 145 קילו, גבולי סכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה. הגעתי למצב שכבר לא יכולתי לעשות כמעט כלום. מצב שאני באמת לא מאחל לאוייבים שלי... להיות שמן זה לא רק חיצוני, זה בעיקר פנימי.. עצב פנימי.. חיים לא מנוצלים.
היום אני שוקל 82 קילו, לחץ דם נורמלי, אין סימן לסוכר בדם ... הכל מושלם... מרגיש נהדר... והחיים ממש יפים.
אישה אחת אמרה לי לפני שנה ושבועיים את המשפט הבא: "תראה את כל האנשים פה, כולם עברו ניתוח - הם נראים לך נורמלים?" - היתה זאת שולה זק היקרה והמשפט נאמר במפגש פורום מצומצם אי שם בצפון הארץ.... לידיעה - המשפט הזה שיכנע אותי לעבור את התהליך, הרי עיני ראו את האנשים שבאמת לא נראו כל כך סובלים!
החיים קצרים מדי בשביל לעבור אותם בעודף משקל חולני, היום אני חי, אני שוחה, אני מטייל והאמת - עושה מה שבא לי!
הרבה מכם מתקשרים לי , ולכולם אני נותן בכיף עצות , אבל העצה המשותפת שאני יכול לתת לכולכם היא: הניתוח הוא כלי להצלחה - תשתמשו בו - תצליחו - לא תשמשו בו לא תצליחו.
אני מאחל לכולכם חיים בריאים ונהדרים ! נפגש במפגש הבא!
שלכם,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחטיקה במבינו - תגובה
שולה זק01/08/2011הקדמתי אותך....שלחתי לך SMS בשעה 21:34....הזכרתי לך הא???
כל מחמאה בעולם מגיעה לך. עשית זאת בגדול.
יש מקום שתפרסם את ה"לפני ואחרי" למען ידעו גם מי שלא הכירך עד הלום.
ממני אלך חיבוק גדול מלא אהבה. אין כמוך. ותודה על כל העזרה והתמיכה בכל עת שאתה נקרא לדגל.
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת שנה ... ! - תגובה
שולה זק02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת שנה ... ! - תגובה
שולה זק02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהיםםםםםם
אפרת עוזיאל02/08/2011כל הכבוד סחטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני
עופר02/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
עופר02/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמד חמד- תגובה
שולה זק02/08/2011למות על שניכם אתה ואלון ממש דוגמני הבית......רגעי רגע נזכיר גם את דניאל אחת לא יתן לנו "סיבוב" בדגכים.
SHAPO לך ולאלון.
ויום הולדת שמח למעקף שלך היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוהבת
אולגה03/08/2011חחחחח סתם סתם כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעמדי בתור- תגובה
שולה זק03/08/2011חחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תארגני איזה משו... מה קרה...
אולגה03/08/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק!!!!
עדי06/08/2011עופר - כל הכבוד על הירידה המאוד מרשימה!!!!
זוכרת את אותו מפגש בצפון ושמחה מאוד בשבילך על ההישג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק!!!! - תגובה
שולה זק06/08/2011בוקר טוב לך
איפה נעלמת לך ומה שלומך? ספרי מה שלומך ואיך את מרגישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב חתיכי
שרית03/08/2011היי עופר, איזו דרך עברת.....
כל הכבוד לך!
מאחלת לך המון שנים רזות, בריאות ומאושרות.
שרית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ-ה-מ-ם!!!
יושי03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב במבינו... אבל
לילך.פ04/08/2011למה לא שמתה את התמונה שלנו יחד.... באמת בהצלחה על הדרך המרשימה... מקוה שגם אני בשנה אוכל לרשום כמה מילים ... בנתיים אני תקווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה.. נשיקות נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיכי..........
אורנה04/08/2011מזל טוב אתה נראה נפלא מתגעגעת מאד
נשיקות לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאונת - תגובה
שולה זק04/08/2011מזל שבמבינו מעורר אותך....אז אנחנו זוכים לקרא אותך
מתגעגעים
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)