מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חוסר היגיון לאחר ניתוח טבעתשגיא13/01/2008
שלום
אני לאחר ניתוח טבעת - הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך היא עובדת.
אני סגור 6.5 - כשאני מנסה לשתות מים אני מרגיש לחץ - וזה לא עובר-
העיניין הוא שאם אני אוכל קוטג' או פירה- זה יורד בקלות ורק לאחר מכן אני יכול לשתות....
האים מישהו נתקל במשהו דומה- הרי זה לא הגיוני....
הרי המים אמורים לעבור יותר טוב מפירה או גבינה/ הבדיקה לאחר הצרת הטבעת היא לשתות מים -
ככה אני מגיע למצב שאוכל ,אני יכול לאכול ואני דיי פוחד לסגור בגלל שאני לא יכול לשתות....
תודה מראש שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שגיא
שולה זק14/01/2008אכן משונות דרכיה של הטבעת (כמעט קראתי לה "השוודית").אמנם לא ציינת כמה זמן אתה אחרי הניתוח וכמה זמן אתה בהכרות הקרובה עם ידידתך הצמודה הטבעת.
מלימוד החומר, פגישה עם מנותחים ומנתחים למדתי שכל אחד מגיב באופן שונה ואישי לטבעת - למיגבלותיה ומותרותיה. במקומך הייתי שוקלת פניה לרופא המנתח, להציג בפניו את הבעיה העיקרית -אי יכולת שתיה - ולראות כיצד ניתן לפתור את הבעיה.
אשמח להיות לעזר בכל דרך
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד יש הגיון ברפואה
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008לא פעם נתקלתי במצב הזה לא רק בניתוחי טבעת אלא גם בניתוחים בהם מיצרים שסטום חדש בחולים שסובלים מהרניה סרעפתית. כנראה שהאוכל המוצק או הסמי מוצק גורם לפרסטלטיקה אשר עוזרת לדחוף אותו דרך הפתח הקטן. לרוב זה מסתדר אחר זמן מה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)