מעקף אחרי טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעקף אחרי טבעת
    חני
    04/08/2011

שלום!
    אני חדשה בפורום (אבל לא בענין של ניתוחים בריאטריים). קוראת את הפורום כבר כמה שבועות ומאוד נהנית מהחיוניות שיש כאן.
    עשיתי טבעת לפני כ-10 שנים. היה לי אז 70 ק"ג עודף. ירדתי 35 ועליתי בחזרה 15. היום אני ממשיכה לעלות, הייתי אצל ד"ר קוריאנסקי באיכילוב והוא הציע לי לעשות מעקף.
    האם יש כאן מישהו שעשה מעקף אחרי טבעת? איך זה היה? האם באמת ניתוח חוזר זה הרבה יותר קשה?
    האם יותר קשה לקבל התחייבות לניתוח חוזר (אני במאוחדת, ה-BMI שלי 46)?
    אני מיואשת ומאוד עצובה. נמאס לי מכל האנשים האלה (רזים כמו מקל על פי רוב) שיודעים בדיוק איך לרדת במשקל ונותנים המון עצות ("צריך פשוט לסתום את הפה, מה הבעיה?"). לא מצליחה להסביר לעולם (ואולי גם לעצמי) למה אי אפשר פשוט לסגור את הפה וזהו!
    אשמח לקבל מידע על ניתוחים חוזרים (מהניסיון האישי) וגם סתם מילות עידוד. מרגישה שזקוקה לזה מאוד.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקף אחרי טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף אחרי טבעת - תגובה

שולה זק
    04/08/2011

לאחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על ניתוחים חוזרים אחרי טבעת. תלוי בסוג הניתוח שיש לך.
    אם מדובר בטבעת שוודית מתכווננת ניתן לשקול ניתוח שרווול, תלוי במצב הכללי. אחרי ניתוח SRVG טבעת קבועה וסיכות ניתן לעשות רק מעקף.
    במידה ואת בקריטריונים כפי שציינת אין בעיה לקבל התחייבות.
    אם דר' קוריאנסקי המליץ על ניתוח חוזר (מעקף) כדאי לך לשקול את הצעתו. הוא מנתח ותיק בתחום עם ניסיון רב,
    החלמה לאחר ניתוח היא מאוד אישית, גם כשזה ניתוח חוזר. סביר להניח שההתאוששות שונה בניתוח חוזר אבל לא בהכרח.
    עם BMI 46 אני לא מבינה מה ההתלבטות.??? אם תדפדפי בפורום תראי שיש הרבה מטופלים שעברו ניתוח חוזר. חלקם מעקף וחלקם שרוול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו